#1 : Wajib Ada Dalam Handbag Bila Travel

1.6.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!


currently, dalam mode travel sedangkan datang rumah kakak sendiri je. hihi.
recently, berikut adalah barangan yang ada dalam handbag zizie. letih gua geledah balik. muahaha.

rubrik - baru beli sebab boring menunggu bila membuat sesuatu urusan. lagi-lagi, urusan rasmi.
ubat - baru je dapat dua hari lepas. hospital tak sediakan plastik, terus masukkan dalam handbag
earphone & mp3 - ala, biasalah. buat hilang boring.
powerbank - actually jarang bawak. sebab travel, bawak la in case bateri phone mampuih.
tiket bas - hehe. tiket bas baru-baru ni.
purse - segala mak nenek ada. tak boleh tunjuk. hihi.
tiket wayang - ini tiket wayang X-Men (rujuk sini). malas nak buang. hihi.
handphone - tak ada dalam gambar sebab digunakan untuk di ambil gambar. hihihi.

makeups? tak ada. hihi. kita natural beauty you.. haha.

ada yang sekepala dengan zizie tak? Teehe :D

You Might Also Like

23 comments

  1. Alaaa kalau Kak Ryna mesti ada extra bedak + lip balm + tisu. Adakah Kak Ryna tak natural beauty? xD Hehehe~

    ReplyDelete
  2. Kalau ana utk jln jauh..dlm beg tu macam2. Dah rupe cam poket doraemon pun ade tau. Ade power bank, hp, foundation, eyeliner, bedak, perfume, kipas tgn, earphone ft mp3, crmin mata, tisu. Macam2 kau..xlarat taip. hahaha XD

    ReplyDelete
  3. tak ada tisu? biar betul hehe

    ReplyDelete
  4. ingat nak beli jgak rubrik nih :D

    sampai skrg tak reti main ahaha :3

    dlu slalu bawak ubat jgak :3 skang ni sbb duk kat rumah ja, rasa malas XDD (kalau dlu dgn minyak gamat dgn plaster msti bawak XDD)

    ReplyDelete
  5. sampai skunk wan masih tak pandai camne nak selesaikan kotak kalerful tu... hahaha

    ReplyDelete
  6. sama macam kita.. powerbank dengan ear phone wajib ada :)

    ReplyDelete
  7. Saya punya barang selalunya lagi sikit. Hehe :D

    ReplyDelete
  8. same la tak berape suke make up..natural look lagi baik.. hihihi.. :)

    ReplyDelete
  9. Mak oii banyaknya. Beg kawe cuma ada ic, driving lesen sama duit dua ringgit jer...

    ReplyDelete
  10. Wah, macam2 ada yer Zizie... zumal singgah klik digi kat sini :)

    ReplyDelete
  11. sikit sangat tu.. haaha.. kalau wawa, wajib ada makanan dalam handbag, eg: chewing gum, asam, & gula2 yang boleh hilangkan bau mulut.. bukan apa, p travel jauh2, singgah rumah orang, kebetulan ada ulam petai ke ape ke, haa dh la petai tu fav! hahahaha :p

    ReplyDelete
  12. woaaah bisa main rubik ke akak? :D

    ReplyDelete
  13. oh my tikar getah....hehe...

    ReplyDelete
  14. Rubik cube.. errr. buat pening je kalau main benda tu >_<

    ReplyDelete
  15. yg mainan cuba tu nk tergelak sikit. hehe. saya pun ada tapi tak pandai nk solvekan

    ReplyDelete
  16. setujuuuu, tak suka make up. biaq natural beauty gitew :D

    ReplyDelete
  17. me! hehe . kite pun tak pakai makeup cause tak reti. selalu just tempek pwder then lip balm. haha

    ReplyDelete
  18. Lebih kurang je dengan akak. Tambah satu je. Lipbalm. Heheh. Kalau tak pakai nampak cam orang sakit. Haha

    ReplyDelete
  19. Sama la. Kalau xbawak handbag rasa cam xselesa kan.
    Yang palin penting ada isi dalam tu, hehehe :)

    ReplyDelete
  20. da lma x main rubrik tu. hahah

    ReplyDelete
  21. kalau k nrl ada tambahan lagi, compact powder, lipstick & minyak cap kapak... hehe

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.