#11 : Shopping Places

14.6.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

zizie ni bukannya kaki shopping. setakat teman orang bershopping, bolehlah. lebih-lebih lagi kalau teman angah zizie ni. adoi, boleh mengantuk tau.


tengok mak buyung ni, kemain dia memborong. haish.. janganlah melekat perangai tu kat baby.. hahaha.
part seronok ber-shopping dengan angah ialah belanja. hehe. angah ada belanja zizie sehelai dress dari butik first lady dan zizie nak rasmi raya nanti. hihi. thank you my lovely sister. muahks!

zizie lebih suka window shopping aje. tapi, tak berani la nak masuk tempat-tempat mahal. kita window shopping kat daiso aje, tengok barang-barang comel. hehe.

You Might Also Like

17 comments

  1. haha samalah. selalu shopping kt dasio je. baru pegi semalam. rambang mata nk memilih barang :D

    ReplyDelete
  2. Bisa rabak poketnya kalau membeli belah kat tempat mahal. Muahahaha..

    ReplyDelete
  3. Lama tak dtg sini..

    Seronok btul kakak zizzie bershopping

    ReplyDelete
  4. kalau kite lebih suka shopping time dgn parents sbb tak yah nak keluar kan duit hihi

    ReplyDelete
  5. hahaha biasa lewwtew..
    sy paling rimas teman adek laki shoping.. bole tertdow woo.. cerewet cam perempuan.. nasebla akk nya takk.. errr kitee bab cerewet shoping novel kot. hihi

    ReplyDelete
  6. Saya dekat Malaysia pun tak berani nak masuk kedai yang mahal-mahal ni. Sebab selalu pekerja kat situ pandang kita lain macam je. Tapi, kalau dekat Canada, saya masuk je semua kedai sebab semua pekerja dia sangat welcoming.

    ReplyDelete
  7. Zumal pun suka window shopping gak :))

    ReplyDelete
  8. Tak berani nak masuk kedai mahal sebab barang mahal tapi rupa barang tu tak setimpal dengan harga ._.

    ReplyDelete
  9. seronokkn ble org blnja..hihihihi...klik2 cik nuff for u...:)))

    ReplyDelete
  10. 2 in 1..peneman dan penerima..ha kan ok tu..hehe..bila baby keluar..zizie pulak jadikan peneman ye..

    ReplyDelete
  11. alaaaa qila takpernah lagi gi daiso hmm :((
    hihihi nanti nak giiiii hohoho

    ReplyDelete
  12. Hai akak. Tak suka shopping eh. Izz suka shopping. Hahahaha :p

    ReplyDelete
  13. kalau ct.. kat daiso pun boleh bangkrap :P

    ReplyDelete
  14. Hee... suka gak window shopping, lagi2 kat Daiso... Comey2 semuanya... :)
    Tapi selalunya ada jugak yang k nrl beli walaupun satu, mustahil balik tangan kosong...

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.