#12 : Good Shoes Take You To Good Places

16.6.14
Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Berehat seketika daripada study dan relaks kan minda dan hati yang tengah gemuruh untuk exam malam ni.

Kasut sukan yang selalu dipakai apabila ke kelas sebab, zizie tak ada kasut yang lain.. sadis.. i mean, satu kasut tu tak sesuai untuk dipakai dengan pakaian casual dan melecetkan kaki zizie je. Huhu..

So, it is better i wear this one.



Hehe.. macam terover pulak edit gambar tu.. kuikuikui..
posted from Bloggeroid

You Might Also Like

15 comments

  1. cute lah pakai kasut sukan ke kelas..
    lagi lagi pakai baju kurung.. rock..!!

    ReplyDelete
  2. Good luck Zizie untuk exam malam nie yer ^_^

    ReplyDelete
  3. ewah2... cun kasut kak gg... mcm tuannya juga... hahaha :D

    ReplyDelete
  4. Cantik kasut. Ehem..merendah diri pulak eh Zizie. XD

    ReplyDelete
  5. Good luck for your exam kak Zizie! :)

    ReplyDelete
  6. bercakap pasal kasut, kasut Hana tapak dia dah teruk gila.. entah bila nak ada masa nak pergi beli kasut baru -__- huhu

    lama tak singgah sini :)

    ReplyDelete
  7. kasut suka pun selesa..lagi2 time sejuk..:)

    ReplyDelete
  8. comey kasut tuh :D suka kasut sukan like2 XD hehe

    ReplyDelete
  9. dulu ada jgk budak kolej pakai kasut sukan ngan baju kurung p klas..nampak comel yang berbeza..hihi

    ReplyDelete
  10. Salam.

    Zie, with baju kurung too? mmg rock la kau! hahaha

    Pakai kasut, banyak faedahnya..leh lindungi dri sinar uv (kemain), elak cedera kalau ko tersadung, terlanggar apa ke.

    ReplyDelete
  11. smart kasut kak zizie :p amboi gambar tu edit nak jugak ada payung rainbow. hehe

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.