#13 : My Own Font

19.6.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Alhamdulillah, semester dua tahun ketiga akhirnya melabuhkan tirai pada hari rabu semalam. I miss my blog so much! hopefully la result 3 pointer ke atas sebab rata-ratanya, boleh jawab. huhu.


sumber : google.

zizie ni, tak minat menulis tangan sebab tulisan sangat la buruk. dahlah buruk, kecik pulak tu.. haha.. kalau tulis besar-besar, lagi hodoh jadinya!

gambar kat bawah ni, masa tengah mood rajin menulis. kalau tengah kuliah, tulisan lagi teruk daripada ni. huhu. yang rajin pun dah buruk, apatah lagi yang malas kan. kekadang, malu pulak dengan kawan-kawan lelaki yang tulisannya cantik-cantik.




but, kira okay la sebab haritu housemate tetiba puji, " kemasnya tulisan zizie ". perghhh.. kembang lobang hidung. kihkih..

sekarang, zizie dah bertolak pulang ke Terengganu. insyaAllah, dapatlah korang baca schedule post daripada zizie. hehe.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

22 comments

  1. Takpe, cantik ke buruk ke,hanya kita sendiri yang faham...

    ReplyDelete
  2. Aamiin..

    tulisan lawalah.. kalau Hikari mcm2 jenis tulisan ada.. tulisan bulat comey, tulisan herot petot, tulisan runcing, tulisan panjang pendek, tulisan cakar ayam (bila nak habis time exam dgn tertidur time kelas) ahahaha

    wo wo wo balik kamoung.. wo wo wo balik kampung.. XD hehe

    ReplyDelete
  3. Okay lah tue, Zizie. Asalkan tulisan tue boleh dibaca, itu pun dah cukup cantik. :) Arol pun kurang suka menulis tangan sebab Arol menulis lambat. Kalau kuliah, selalu ketinggalan salin nota. :D

    Bestnya dah cuti! Arol ada 4 paper lagi. Lepas tue, balik Melakaaa! :D

    ReplyDelete
  4. Saya pun bila kuliah, tulisan mengalahkan doktor :D

    ReplyDelete
  5. Hahaha.. Sama lah kita. Sepp sikit! Tulisan kita hudus tahap dewa. Esp bila dalam kuliah or seminar.

    Tulis laju2, comot2, pastu sendiri tak faham.. LoL!


    Siapa nak disayang dan bertambah sayang?? Jom tengok Sini.. Dunwurri, bukan spam. Hee..

    ReplyDelete
  6. Cantik la tu. Haha. Arr..jelesnye ngan Zizie sebab balik terengganu. Jgn lupe eh ole2 keropok lekor. Hahaha XD

    ReplyDelete
  7. Tulisan zumal ikut mood kalau mood ok maka ok la tulisan tu... Selamat bercuti yer Zizie :))

    ReplyDelete
  8. yang penting kemas dan mudah difahami. Itu je. kan kan :D

    ReplyDelete
  9. tulisan tak lawa xpa janji kemas...hehe...

    ReplyDelete
  10. Memang kecik sangat tulisan macam semut. hehehe kena pakai kanta ni.

    ReplyDelete
  11. okela tuu. hihi asalkn dri sndri paam.

    sy time rajin je tulisan jadi cantek.. cuba time malas.. fuh mcm cakar ayam =p

    ReplyDelete
  12. haha comel nye tulisan..tulisan sy pn bukannya cantik pun.haha xseragam..
    selalu tulisan cikgu cantik..sy nk jd cikgu tp tulisan students lg lawa haha

    ReplyDelete
  13. Oke la tu. Still boleh dibaca. Heheh :)

    ReplyDelete
  14. Huwaaaaa jeles laaaa Zizie balik hometownnnn T__T Kak Ryna tersangkut kat Melaka negeri tercintazzz ni ~__~

    ReplyDelete
  15. tulisan kita . hanya kita yg faham . tulisan akak lg lawa dri tulisan doctor yg mcm cacing2 je yaya tgk . hehehehe .

    ReplyDelete
  16. kira kemas la zizie tulisan zizie nih

    ReplyDelete
  17. cantik sangat tu kalau nak dibandingkan dengan tulisan tangan saya :)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.