#15 : Latihan Industri

21.6.14

[scheduled post]

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Alhamdulillah, walaupun zizie melambatkan kerja untuk meminta tempat untuk praktikal, tetapi zizie antara yang agak terawal yang mendapat persetujuan untuk LI.



Zizie cuma berharap, skop kerja yang diberikan bersesuaian dengan course yang zizie amik because in the same time, i need to make a report.


Semasa pemberian taklimat.

Luckily, zizie ada kawan satu fakulti yang dapat di sini. Takut dan gementar tau sebab zizie ni tak berapa nak peramah sebenarnya. Gila gila tu adalah.

Disebabkan kitorang hanya dapat tahu di mana kitorang akan ditempatkan pada hari bermula praktikal terpaksalah zizie bawak balik semua baju yang sesuai untuk office dan juga untuk masuk bengkel.



"Mak, orang bawak balik beg besar, so suruh lah abah fikir supaya orang atau beg no tak jatuh dari motor". Hihihihi.

I want to make some new friends, I want to try a new life.
posted from Bloggeroid

You Might Also Like

14 comments

  1. hai zizie.. li kat mset ya.. ^_^, harap tabah dalam alam perkerjaan

    ReplyDelete
  2. Woah dah nak pergi LI! Tahniah! Senior kite sume pon pergi LI jgk. Hehe

    ReplyDelete
  3. Fisha rasa nak cari kawan baru lah paling susah sebab Fisha malu hehe
    >.<

    ReplyDelete
  4. woa.. LI XD nice :)

    Fighting!! susah kan nak jadi peramah :)

    abislah.. karang besar beg tuh.. ahaha

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..selamat menjalani praktikal zie..kat terengganu juga ye..mulakan semuanya dengan sebaiknya,, titik permulaan untuk zizie mengenali pelbagai perkara..yang paling penting kena tingkatkan kesabaran..

    ReplyDelete
  6. Selamat berLI zizieku sayang... heee... btw first time tau ada pulau kmbng...hihihi

    ReplyDelete
  7. Bertambah2 bizi lah zizie pasni. Haa..kau. Semangat bawak beg besar gedabak gitu. XD

    ReplyDelete
  8. Dah nak praktikal yer Zizie... All the best k :)

    ReplyDelete
  9. akak nak pi mana? Latihan industri?
    anyway,good luck & take care!

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum.

    Dear, good luck! :)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.