#16 : OOTD FOR INTERNSHIP

23.6.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!




Baju kurung yang dibuat oleh my lovely mother. Tudung seperti biasa rembat angah punya dan menjadi harta zizie selama-lamanya. Ahaks!

Alhamdulillah tak berlaku apa-apa kesulitan untuk hari pertama praktikal zizie. Malah lagi memudahkan kerana zizie ditempatkan bersama-sama rakan satu fakulti.

Untuk zizie and the gang, kitorang agak macam 'wow' and 'what' bila dengar task yang perlu kitorang siapkan. Apa pun, minggu ni mungkin chillex sikit daripada kerja sebab ada lagi internship students yang bakal mendaftarkan diri.

Hari pertama pun dah halfday dan kawan-kawan lain semuanya cakap, best la.. untungla.. bagi zizie, tak best sebab kita dah semangat dalam industri even it is a heavy industry. So, bila jadi cenggini rasa macam.......luntur...nya..semangatku.... uhuks.

So, i'm looking forward for next week! Aja aja fighting!

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

18 comments

  1. sila pandang ke depan... dan fokus...

    ReplyDelete
  2. Selamat berpraktikal, Zizie! :)

    Pernah rasa jugak luntur semangat tue. Kita dah semangat berkobar-kobar tetapi ada yang spoil. Takpe! Dia nak bagi relaks dulu kot, lepas nie get ready jelah. :D

    ReplyDelete
  3. mak Zizie pandai jahit baju ye?untung la..jimat dah upah menjahit..heheh

    ReplyDelete
  4. fighting kak GG... ahahaha... bythewayyy... lawa tudung rembat tu... ahahaha

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan segalanya masa praktikal tu yer :))

    ReplyDelete
  6. Siapa bilang gadis melayu tak menawan tak menarik hati tiada memikat. Ececeh Zizie. Ayu nau la dia nih. Btw goodluck..!

    ReplyDelete
  7. Insyaallah moga praktikal zizie lancar hingga penghujungnya..amin..Andai dugaan menjelma..bertabahlah..

    ReplyDelete
  8. baju baru ewahhh... :D hehehe
    Fighting!! XDD

    ReplyDelete
  9. Ooooh, sekarang Zizi tengah praktikal la ni... All the best ya... :)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.