#17 : Mr &Mrs Zack Children

24.6.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!




Inilah adik beradik zizie yang lain seramai sembilan orang. Kalau berkumpul, tak payah tanyala meriahnya macam mana. Belum campur lagi kalau cu dan che de turut serta. Bergegar rumah ni dengan gelak ketawa.

Nota zizie : sorry ye kawan-kawan, tak dapat nak blogwalking sebab posting pakai phone je..

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

16 comments

  1. Best lah adik beradik ramai xD

    ReplyDelete
  2. ramai ya 9 org.....hihihihi..:D mesti meriah ni..

    ReplyDelete
  3. omg.... kak gg gan yang baju pink tu muka sebijik... kembar kah?? hahahaha

    ReplyDelete
  4. ramainya adik beradik! nnti masing2 dah kawen dh ada keluarga lagi bertambah meriahnya. eheh :D

    ReplyDelete
  5. Meriahnya..best..best..macam macam gelagat..cerita boleh kongsi bersama..moga sentiasa berkasih sayang..

    ReplyDelete
  6. memang meriah gila rumah jadinya..hehee!

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.

    Bestnya ramai2! Esok memasing ada anak, lagi best! :D

    ReplyDelete
  8. betul kak ! lg ramai adk brdk lg meriah . sampai xcukup bilik laa kt rmh yaa kalau smua balik serentak . hahaha

    ReplyDelete
  9. Wah, ramai adik beradik yer Zizie... Seronok la gitu, zumal 3 beradik je... Semua besar2 dah tak rasa macam adik lak. hehe :)

    ReplyDelete
  10. Hamboii..meriahnyee! Bestkn adik beradik ramai...

    ReplyDelete
  11. Ramainya adik beradik Zizie... Meriah kalau semua ada ni... :)

    ReplyDelete
  12. ramainya..meriah betul kalau ramai gini..

    ReplyDelete
  13. kite ada 4 org aje kak. hihi kalau raya nanti comfirm meriah kan kak?

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.