A Good Chill Day

26.6.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Bagi zizie, spending time with my family.
My gosh! Every single day mak asyik masak masakan favourite.




Zizie buat ketupat stong atau sotong sumbat bersama-sama mak. Stong ni, hasil abah pergi mencandat. Sanggup dorang simpan sampai zizie balik..




Ini pulak jeruk buah sto yang zizie buat. Zizie tak tahu la orang bukan terengganu panggil apa..

Even though kena pergi LI (latihan industri), seronok sangat sebab dekat ngan rumah dan mak masak makanan favourite. Rasa tak nak balik melaka dah!!

It so relaxing and chill for every single day , until now. :)
posted from Bloggeroid

You Might Also Like

12 comments

  1. Sotong sumbat? Em..lama tak makan. Huhu. Adudu..buat ana rindu je kat mr.octopus. Lai lai lai~

    ReplyDelete
  2. kalau tak silap anis, kat tempat anis panggil jeruk kundang..hihi.. sedap gak layan jeruk buatan sendiri..

    ReplyDelete
  3. Sedapnya sotong! Kat sini, susah nak jumpa >_<

    ReplyDelete
  4. wah..sotong sumbat......Best tu..:DD

    ReplyDelete
  5. ketupat sotong? member pernah cerita pasal ketupat sotong. teringin plak nak rasa. zizie, pos lah satu kat sini. hehehe

    ReplyDelete
  6. Sedapnya makan sotong sumbat tapi Fisha sensitif pulak dengan sotong ni hehe.

    ReplyDelete
  7. Dua2 tu feveret. Tapi ada kawan izz kat perak tak tahu sotong sumbat tu cemana. Hahaha

    ReplyDelete
  8. alahaii.. kecur air liur wawa nihh tengok jeruk tuu

    ReplyDelete
  9. wah.. bestnya nampak sotong2 tu besar la. pandai eh buat jeruk. zizie LI kt mana? xsempat nk tanya dlm whatsapp

    ReplyDelete
  10. Zumal belum pernah makan sotong sumbat nie... Teringin nak cuba ;)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.