#20 : My Favourite Website

28.6.14
Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Tengah sedih ni. Bukan pasal kena kerja hujung minggu. Semalam satu hari duk rumah, melangut aje kerja zizie. Sedih sebab tak dapat nak blogwalking blog kawan-kawan. Yela, baru blogwalk 5 blog, dah 25% quota digunakan. Huhu.

Nampaknya, memang mampu update blog jela dan tunggu dapat connection wifi barulah sesi membalas dendam habis-habisan. Thank you bagi yang drop comment even zizie tak sempat nak blogwalk. I'm appreciate it so much!

Jom masuk topic utama.

Zizie tak ada specific favourite website. Kalau online, zizie akan buka tab blogger.com dan facebook sahaja. Ok, one more. One Piece. Hahaha.



Zizie suka pergi ke facebook abang Ben Ashaari (website gak kan). Kekadang, perkembangan semasa pun dapat daripada fb nya. Selalunya, geram dengan gambar Qhaliff yang pipinya macam.... mmmm.. nak je aku cubit-cubit.. hihi. Sekarang, tambah lagi dengan Zahra. So cute!

Selain daripada tu, pandangan dari segi isu semasa pun bernas juga. Tapi, ada aje yang bagi zizie, zizie tak berapa setuju apa yang dinyatakan. Kita kan manusia berbeza pandangan, tapi tu tak de la menjadi penyebab kita nak membenci orang. Kalau kita tak mampu menerima pandangan orang, jangan la kita harapkan orang nak terima pandangan kita kan.

Rasanya, tak perlu sangat kot zizie nak cerita pasal Abang Ben ni. Semua orang kenal beliau.

To Abang Ben, semoga maju jaya dalam hidup anda!

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

15 comments

  1. Zizie pun minat eh bace story abang ben. Ana pun! Ana pun. Hehe..ana selalu jadi reader silent blog abg ben je.

    ReplyDelete
  2. hari tu ada nampak beliau di tv, ceritakan tentang peranan househusband :D

    ReplyDelete
  3. selalu dgr nama abg ben ni. harotu pernah sekali dia dtg blog saya, terharu kot :D blogger femes tu

    ReplyDelete
  4. Dulu selalu gak lah baca blog dia. Sekarang dah tak sebab busy sangat.

    ReplyDelete
  5. ben ashaari antara blogger yang ika baca juga laa blognya tp tak kerap :))

    sorry zie lme xsinggah...ika takde mase nk hadap blog tsk tsk T_T

    ika klik3 tabung invest smart, gsk n churps utk zizie :))

    ReplyDelete
  6. Dah lama tak baca blog Abg Ben. huhu

    ReplyDelete
  7. salam ramadhan zizi :) tahniahhh :)
    http://cikmanissweet.blogspot.com/2014/06/jejari-manis-jun.html

    ReplyDelete
  8. facebook jarang bukak. selalu on twitter, blog, we heart it. hehehe.

    ReplyDelete
  9. blogger yang disegani gituw.. walaupun jarang baca blog dia. nk BW pun xda masa. huhu. selamat berpuasa adik syg

    ReplyDelete
  10. wan fb buat stalk insan hot... muahahahahahahaha #shyshy

    ReplyDelete
  11. Bw :)
    Salam singgah dari irra
    http://www.irrayyan.com
    Irra follow blog ni
    Selamat berpuasa ^^

    ReplyDelete
  12. Zumal anggap Abg Ben sebagai sifu dalam dunia blog nie ;)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.