#3 : OOTD

3.6.14
Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

pada tahun 2014, baru zizie tahu apa itu OOTD. singkatan kepada Outfit Of The Day.



zizie beli baju ni di masjid India ( baca di sini )

dress tu sangat comfortable and....... tak sexy! :D
suka sangat wide shawl ni sebab senang nak dibentuk.
zizie ni susah sikit pakai kasut, kaki senang melecet. ini pun sampai berplaster.. hihi.

nota zizie : maaflah, beta ni nama je ice princess tapi tak reti nak berfesyen. huhu.

You Might Also Like

18 comments

  1. eh2. kita sama lah zizie.. kalau boleh mmg taknak pakai kasut.. huhu.. kejap lagi mula lah tampal sana sini plaster tu. huhu

    ReplyDelete
  2. shanteknyaaa dress tu .. tuan pakai dress pun cantik jugak ..wuuuuwuu :p

    ReplyDelete
  3. kite pun baru tahu maksud #OOTD tu kak T_T erhhh hahaha

    ReplyDelete
  4. Ok. sy pun baru tahu apa maksud ootd tu.sebelum ni pernah dengar tapi xtaw. dan malas google.hahah! thanks awak ;p

    ReplyDelete
  5. hehehe . dulu yaya pn tak taw maksud ootd . haha . taw pun bila dok tgk org dok update ootd . ootd sangat . haha

    ReplyDelete
  6. Zizie tunggu sape tu? Untung ah jalan2 rayau2. Jom kita dating2. Muahahaa XD

    ReplyDelete
  7. why ice princess kak? nak tau jugakk :D heee

    ReplyDelete
  8. Cantiknya akak, heheh. Iz tak pernah pakai dress. Slim sangat, susah nak cari size. Hahaha. Eh iz suka pakai kasut :)

    ReplyDelete
  9. uiks! comel benor peace diaaa. hehe. dress pun lawa, floral vintage gitu.

    ReplyDelete
  10. matching dari kepala ke kaki, ini betul2 daebak kak GG!!! hahaha

    ReplyDelete
  11. ok baru tau ape maksud OOTD tu, ahaa :p cantiknya akak pakai shawl, saya ade beli shawl tpi belum reti nk pakai lagI. T___T

    ReplyDelete
  12. awak nampak sangt perempuan la..heheh

    ReplyDelete
  13. Ice princess yang bersederhana. Heeee. Cantiklah baju tu kak Zizie, belanja boleh? :P

    ReplyDelete
  14. Bab fesyen kawe tak reti nak omen wehh.. Hari2 layan jeans dan T-Shirt je. Pesen lain x pandai... :D

    ReplyDelete
  15. Ice Princess dalam gaya sederhana... :)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.