30 Days Blog Challenge

1.6.14
Assalamualaikum wbt.
Heyyo GG!

Alhamdulillah, pejam celik pejam celik, kita dah bertemu dengan bulan Jun.
yang buat kecut perut ni, final exam is coming.


dah lama tak buat blog challenge ni. dalam masa yang sama, tak ada la blog ni sunyi sangat.
sesiapa nak cuba, jom la. hee.

You Might Also Like

14 comments

  1. ohh my english~~ hahaha... pape pon teringin nak tengok yg no 1 tu... ahahahaha #bzbody

    ReplyDelete
  2. Macam best ja benda nih...nak try buatlah

    ReplyDelete
  3. memang menarik kalau boleh buat hehehe

    ReplyDelete
  4. good luck exam .. study smart :)

    ReplyDelete
  5. Nak zizi buat dulu lah. *aumm hahaha

    ReplyDelete
  6. fuhhh takut tak boleh buat.. hehe. apa pun gudluck zizie :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. tak sabar nak tunggu Day 1 sampai Day 30.. nak buat semak kat blog nih!! muahahahaahaha!

    ReplyDelete
  8. MACAMANE TU...HIHIHIH MAAF XTAU

    ReplyDelete
  9. Good luck ya. Dah buat blog challenge March hari tu. Penat gila ._.

    ReplyDelete
  10. good luck akak! belum terasa nak buat 30 days challenge ni. heeee

    ReplyDelete
  11. macam best je. kite suka buat entry yg gitu. nanti2lah baru kite buat , nak tunggu akak buat dulu :P

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.