Liebster Award - Wawa Kepeng

9.6.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

lama betul perap entri liebster award. yang lain, sila beratur dan tunggu giliran ye. haha.
kali ni daripada miss kepeng. wawa, hang ni kepeng sangat ka? haha.



When was the last time you kiss your mother? 
dah banyak bulan tak jumpa mak kandung sendiri. last time i kissed my mom last feb/march macam tu. huhu. touchingnya soalan ni.

What is the most special gift you have give to your parents? 
untuk mak, zizie pernah hadiahkan seutas gelang tangan. tapi, sayangnya tak muat pulak dengan tangan mak.
untuk abah, kad hari ayah masa zizie sekolah dulu. sampai tersipu malu dia dibuatnya. almaklumlah, family zizie ni bukan jenis bagi hadiah. instead of hadiah, makan-makan lagi happening sebab semua orang boleh merasa sama.

What memories that you can not be forgotten? 
childhood memories. nak tergelak la bila teringat balik. kitorang nakal sangat masa tu. hahaha. (gelak sorang-sorang).

Where did you learn about blogging?
mula-mula, tengok kawan-kawan blogging. pastu, zizie belajar sendiri macam mana nak develop blog jadi macam sekarang. but, thank you kepada tutorial yang mudah untuk di-google. hehe.

Find a picture that you think is the most hilarious and give a reason why?


sumber google

tak payah terang la. korang tahukan kenapa. nak muntah pulak tengok lelama.

If given a choice to go on a trip, where would you want to go? why?
Bora-Bora Island. hah. cantik ngat ngat.

At what age you will get married?
amboi, gatainya soalan hang, wawa. ehem!

If given the choice to marry a celebrity, who do you prefer? 
huih. malu haih nak jawab soalan cenggini. Roronoa Zoro sebab dia maskulin gilor. kisah apa. anime pun retis apa.

Hadiah paling istimewa yang pernah anda dapat dan nyatakan hadiah tersebut or gambar 
a ring.

Pada pandangan anda, kenapa motosikal kawasaki popular di kalangan lelaki? 
mungkin sebab salah satu motor berkuasa tinggi yang mampu dimiliki?

Kalau anda adalah orang terkaya dalam dunia ni, apa yang akan anda lakukan?
kalau aku kaya, hari-hari hari raya.. hehe. travel around the world maybe.

You Might Also Like

11 comments

  1. lol dont gimme dat pic plis XDDD

    ReplyDelete
  2. Wah siap beratur yer Liebster Award Zizie ;)

    ReplyDelete
  3. hahahah.. gambar tuh! nasib baik warna putih.. kalau warna hijau or kuning tuh mmg boleh buat wawa muntah pelangi.. haha werkkk :p

    ReplyDelete
  4. errkkk berbuih tgk gmbr hingus pnjg tu...TT_TT

    ReplyDelete
  5. apakah lobster awards ni ? hmm .. tak ngerti dong ... tapi gambar tu seram sangat bagi itteww..iteww geli tanatt..hahahahha

    ReplyDelete
  6. Zizie, geli ah tangok gambar tu! Macam Zizie mase kecik2 dulu kala. XD

    ReplyDelete
  7. Teringin juga nak pergi Bora-Bora

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.