#22 : My Wishlist

1.7.14
Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Orang selalu kata, kita perlu tetapkan satu matlamat dalam hidup kita. Tapi, zizie ni jenis yang just follow the flow. Somehow, rasa macam "apa yang aku nak, susah betul nak digapai". That's why zizie tak suka berharap dalam apa jua aspek.

Buat masa ni, zizie cuma nak
✘ tamatkan pengajian
✘ dapatkan pekerjaan
✘ berbakti dari segi kewangan kepada ahli keluarga

InsyaAllah, kalau ada rezeki dan umur masih panjang, hopefully segalanya tertunai. Jika tiada, mungkin ada yang lebih baik untuk zizie. InsyaAllah.

You Might Also Like

13 comments

  1. Semoga berjaya mencapai apa yang dikehendaki, Zizie :)

    ReplyDelete
  2. betul tu, kadand-kadang apa yang kita nak sangat, itulah yang susah dapat.

    ReplyDelete
  3. Semoga Zizie dapat ape yg Zizie hajatkan. Insya-Allah.. Mane la tahu, dgn berkat Ramadhan ni ke kan.

    ReplyDelete
  4. Insyaallah berkat doa ibu bapa,, usaha yang gigih..segala impian terlaksana..yang penting sabar dan istiqhomah..

    ReplyDelete
  5. inshaaALLAH. goodluck ye :)

    salam ramadhan ^^

    ReplyDelete
  6. Semoga matlamat Zizie tercapai... InsyaAllah...
    Salam Ramadhan :)

    ReplyDelete
  7. Goodluck ya.. Salam ramadhan =)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. yang penting kite harus berusaha kan kak? hihi all the best :D

    ReplyDelete
  10. Semoga apa yang dihajatkan dapat dicapai :)

    ReplyDelete
  11. insyaALLAH zizie..
    aaminn..
    Semoga dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  12. Goodluck akak. Doakan yang terbaik untuk akak :)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.