#25 : My Birthday?

7.7.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Huh? My last birthday? Tak ada gambar sebab... tak ada orang pun nak sambut...

Dah biasa dah tak ada orang sambut. Selalunya, zizie tumpang birthday mak sebab birthday kitorang berbeza tiga hari je.

You Might Also Like

13 comments

  1. Salam Ramadhan, Zizie... :)

    ReplyDelete
  2. Bunyi cam sedih jek Zizie. Huhu. Birthday Zizie bile eh?

    ReplyDelete
  3. Masyaallah..tak apa zie..yang penting pengisian kita sepanjang hayat di bumi Allah ini..

    ReplyDelete
  4. slamat hari lahir... slamat hari raye ;)

    ReplyDelete
  5. sama la... birthday tak penah sambut dah sekarang ni... sad birthday was 3 years ago... i cooked myself a Kuey Teow goreng and sang a happy birthday song by myself... wakakakakaka... but hey... the kuey teow goreng was daebak... :P

    ReplyDelete
  6. Salam.

    Ala zie..aku ni lgi la..hujung thun..jgnkan celebrate, aku sndiri pun kdg2 lupa trkh lhir ak,hahaha

    ReplyDelete
  7. Happy birthday yer Zizie... Jangan la sedih2 k ;)

    ReplyDelete
  8. emm emm. samalah kita, mana ada lagi kena bagi kek. huhu.

    ReplyDelete
  9. alolooo.. ciannye.. happy birthday yay! may Allah bless u.. living happy, healthy and wealthy! :D

    ReplyDelete
  10. aloloo, ble tu birthday nye.??
    pape pun semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki. Semoga segala urusan dipermudahkan oleh Allah s.w.t

    ReplyDelete
  11. Saya punya birthday pun jarang orang sambut. Chill sajalah ^^

    ReplyDelete
  12. Sedihnya kalau orang tak sambut birthday, tapi lagi sedih kalau family tak ingat birthday kita T^T

    ReplyDelete
  13. Sedihnya kalau orang tak sambut birthday, tapi lagi sedih kalau family tak ingat birthday kita T^T

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.