#26 : Tumblr Blog

14.7.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

First of all, congratulation to Germany team ! Hehe.. zizie sokong jerman sebab since sekolah menengah belajar bahasa jerman :D

Zizie tak familiar sangat tumblr blog. Tak pernah pun pergi ke laman web tumblr dan kalau nak cari gambar yang ada keyword tumblr pun, cuma menggunakan google search.

So, dalam fikiran zizie, tumblr ni adalah gambar-gambar yang cantik dan ada quotation di atasnya. Tak kisahlah, kata-kata semangat, cinta ataupun emotion.







Credit to : tumblr.

Never mind kalau apa yang zizie anggap tumblr ni salah cause you can corret me. Tapi, kawan-kawan zizie punya tanggapan lagi la kelakar bila zizie tanya pasal tumblr. Kihkihkih.

Nota zizie : guwa tak berapa sihat harini. Nasib baiklah esok cuti.

You Might Also Like

12 comments

  1. tumblr wan dah lupa password... kekeke... lama tak gi sana selalu cuci mata tengok gif kdrama... hahahahha

    ReplyDelete
  2. Izz ada satu tumblr. Suka follow retis2 doodler2 sebab gambar2 kat situ cantik2. :)

    ReplyDelete
  3. Saya ada akaun nie, tapi x aktif sangat.. untuk kumpul gambar2 and quotes best2 jer hehehehe

    ReplyDelete
  4. Wah sukanya Zizie Jerman menang yer ;)

    ReplyDelete
  5. ika pun sllu tgk tumblr ni banyak gambar cute2..huhuhu
    tp takde tumblr...nti rse mcm serabut sebab trlalu bnyk sgt social account heeee

    ika klik3 dove 3x utk zizie :) get well soon dearrr!

    ReplyDelete
  6. kan kak zie , yaya pun tak pernah sgt nak bergiat dengan tumblr .. cukup laa ada blog ni dulu . btul2 gambar2 dan quotes dekat tumblr smuaa lawa2 :)

    ReplyDelete
  7. samalah persepsi kita zizie.. hehe

    ReplyDelete
  8. Dulu ada tumblr.. tak reti guna.. now long forgotten :3

    ReplyDelete
  9. Yeay sama lah penyokong Germany hehe.
    Fisha ada dulu acc Tumblr tapi dah lupa password hehe.

    ReplyDelete
  10. Nice photos here. Nice reading your post.


    From may at -
    http://capturingthyinterest.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum zie.

    Ak punya kefahaman pun lebih kurg sama je dgn ko zie..

    Aku suka gi deviantart..sebab suka art :D

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.