Kad Raya Cik Manis

23.7.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Yeay! Minggu depan dah nak raya. Hahaha. Datang kerja pun, para pekerja pun duk mood nak raya.

Apa-apa pun, terima kasih kepada cik manis kerana poskan zizie kad raya sempena top commentator bulan Jun 2014.



Those words are so sweet tau cik manis. Hehe. Ini jela kad raya untuk zizie pada tahun ini. Siap sedia untuk mesej hari raya yang tak akan putus-putus masuk inbox!!!

You Might Also Like

12 comments

  1. boleh gantung ler kad raya tue..
    hehe..
    bkn snang skarang nk tgk org gantung kad raya cam dlu2.

    ReplyDelete
  2. wah. ehh sama la. kite dapat jugak kad raya dr inani =)

    ReplyDelete
  3. Wah wah wah. Bestnya dapat kad raya. Selamat Hari Raya akak :)

    ReplyDelete
  4. bestnyaa dapat kad rayaa.. hehe tahniaahh., ^^

    ReplyDelete
  5. tu dia musim kak raya dah tiba... hahahha

    ReplyDelete
  6. Dah bertahun tak dapat kad raya. Huhu.

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.