Kawan-Kawan Zaman Kanak-Kanak Riang

24.7.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Alhamdulillah, Ramadhan semakin mengundurkan diri manakala Syawal mula menjengah. Sabar. Ada 4 hari lagi.

Kelmarin, zizie berbuka puasa dengan kawan-kawan masa zaman sekolah rendah. Lama betul tak bertemu mereka. Lebih sedekad lamanya.

Dulu, semua sememeh, comot-comot. Sekarang, cantik-cantik dan hensem-hensem belaka.




Ada yang masih study, dah bekerja, dah kahwin (tapi tak dapat datang) dan baru balik dari France.

Bila dah lama tak jumpa, rasa segan pun ada. Disebabkan perut dah lapar, tak ada dah sesi ice breaking. Tahu nak melantak aje. Hahaha.

InsyaAllah, kita berkumpul lagi ye kawan-kawan. :)

You Might Also Like

13 comments

  1. bgusnya jmpe kwan2 zaman kanak2..

    ReplyDelete
  2. bestnyaa dapat berbuka ramai2.. kite nihh nak makan ramai2 tunggu raya la gamaknya. hihi

    ReplyDelete
  3. baru2 ni iqa pon ada iftar dgn ex classmate sekolah rndah. ehehe

    ReplyDelete
  4. Wah bestnya dapat kumpul dengan kawan2 lama :D

    ReplyDelete
  5. ehhhhh typo2.... ahahahha #havoc

    ReplyDelete
  6. Wahh bestnya sis . Sronok la mcm nie :)

    ReplyDelete
  7. Seronoknya dapat iftar dengan kawan-kawan.

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya, Zizie...
    MAaf zahir & batin... :)

    ReplyDelete
  9. wahh mesti banyak perubahan kawan2 akak kan. jarang org buat reunion jumpa kawan skola rendah :D slalu jumpa kawan skola menengah je

    ReplyDelete
  10. Meriahnya :)Seronok kan, dapat berkumpul ramai-ramai macam ni :)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.