Majlis Iftar Bersama Pelajar Praktikal

17.7.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Alhamdulillah, semalam berjaya jugak kami adakan majlis iftar even though ramai jugak yang tak join tu. Rasa nak piat telinga sorang-sorang, lebih-lebih lagi yang dah berkali-kali dirayu dan dipujuk.

Actually, zizie ni bukannya jenis makan luar bila balik Terengganu. Mak masak lagi sedap daripada orang kedai tu masak.

Majlis iftar ni actually dianjurkan oleh practical student daripada Dept Electric. So, kitorang yang lain datang memeriahkan majlis ajela. Ianya diadakan di Shelly Seafood, Kuala Ibai.


Terima kasih ye azry sebab sudi jadi pak supir dan bendahari terjun di saat aku lupa bawak duit.. hahaha.. kalau tak, memang kena basuh pinggan la.


Boboy luffy, our mascott.. hahaha.. kecik comel orangnya..


Menu : Nasi putih+Siakap Sweet Sour+Kailan Ikan Masin+Tomyam Campur+Telur Dadar+Daging Masak Merah+Orange Sunquick

Dan juga, kuih muih yang terlampau banyak. Hahaha.


Selamat berbuka puasa ye kawan-kawan..

Look forward for the next event with you guys :D

Part makan, zizie tak dapat nak nikmati betul-betul sebab perut masuk angin la pulak. Makan nasi pun separuh aje. Huhu.

You Might Also Like

11 comments

  1. meriah jgk tu zizie..:D

    klik2 cik nuff untuk zizie...

    ReplyDelete
  2. Bestnye berbuka ngan kawan2. Zizie kene minum eno kot. Baru perut lega. Hehe

    ReplyDelete
  3. salam. wahhh..seronoknya mereka :)

    ReplyDelete
  4. wahhh meriahnya ! mmg sonok bile dpt bkumpul ramai2 cmni hehe


    salam ramadhan :)

    ReplyDelete
  5. bestnya berbuka dengan kawan-kawan!!!
    teringin jugak nih,hehe XD

    ReplyDelete
  6. Tahun ni izz tak sempat lagi iftar dgn kwn2. Nampak seronok je tengok akak dengan kwn2. :) Selamat berpuasa. Hehehe

    ReplyDelete
  7. meriah tu zizie.. :) banyakkk makanan..

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.