Lovely Sisterhood

27.8.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Esok merupakan hari terakhir praktikal di MSET. Selalunya yang menjadi pembakar semangat zizie nak ke tempat kerja ialah mereka.








Dah rasa macam adik beradik hubungan kitorang. Even though nanti kita dah jarang nak berjumpa di UTeM, hopefully kemesraan kita semua tetap sama. I love you all :)

You Might Also Like

19 comments

  1. Hai zizie, sibuk nau ye sekarang. Miss you so much! Hehe~

    ReplyDelete
  2. Ohooooo. Gadis-gadis manis. Nape Azie pakai baju kurung gi keja?

    ReplyDelete
  3. wahhhh dah tamat praktikal ke... tahniah tahniah :)

    ReplyDelete
  4. salam kenal, done follow sini . dtg jejak dr group FB kelab blogger ben ashaari =)

    ReplyDelete
  5. alolo omeyl nyaaa.. syok dapat kawan2 cmniee :)

    ReplyDelete
  6. Moga ukhwah yang terjalin terus mekar harum mewangi..

    ReplyDelete
  7. tahniah dah tamat praktikal. adik beradik saya pun ada 4 org perempuan :D

    ReplyDelete
  8. kiranya kak Zizie dah nak start zaman kerja la ni? all the best kak :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah yer Zizie kerana berjaya menamatkan praktikal ^_^

    ReplyDelete
  10. rasa mcm baru je zizie start praktikal. hehe

    ReplyDelete
  11. Dah tamat practikal.. Moga urusan seterusnya dipermudahkan

    ReplyDelete
  12. selamat menempuh alam pekerjaan yg baru pulak ye cik zizie.. lama x singgah cni, harap cik zizie baik2 aje.. ^^

    ReplyDelete
  13. ahaha.. comel je.. :D

    congrat habis praktikal :)

    ReplyDelete
  14. smoga ukhwah yg terbina bertautan berpanjangan.. :)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.