Omo! Zalora!

7.8.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

First of all, thank you to ZALORA coz give me the voucher. Dan akhirnya, untuk pertama kali beta mencemar duli untuk shopping online. Hehehe.

Nilai voucher tu agak banyak bagi zizie and... pening nak beli apa. Nasib baiklah ada satu benda yang zizie nak beli daripada dulu lagi. Shopping kat kedai pun tak reti, apatah lagi shopping online. Nasib baik ada kawan-kawan tolong menyibuk sekali.



Time pergi ambil parcel, kena usik, "dik, tak jerit ke dapat zalora?". Huk aloh, sabar jela.. hahahaha...

Apa yang zizie beli? Hehe. Secret.
posted from Bloggeroid

You Might Also Like

25 comments

  1. Hehe jerit tak? Zumal pun dah beberapa kali shopping online kalau dulu rasa macam xde feel sebab tak boleh pegang barang2 tu ^_^

    ReplyDelete
  2. wah...dpt voucher kot....Fuyoo..hri tu ad ingt nak beli kat zalora ni tapi xde kesempatan lagi....untung lerr zizie...:DD

    ReplyDelete
  3. mak shi taknak shopping online :o

    takut tak serupa ngan ape yang kita tgok kat web nye :3

    best langsung je lah ke toko nye XDD

    ReplyDelete
  4. Beli apa tue, Zizie? Bagilah hint sikit. :D Arol pun pertama kali shopping online kat Zalora jugak. :)

    Selamat Hari Raya Aidilfitri, Zizie! Maaf zahir dan batin. :)

    ReplyDelete
  5. Wah, rahsia rahsia ya Zizie :)

    ReplyDelete
  6. ehemmm... beli ape tu zizie oiii..hihihi

    ReplyDelete
  7. zaLORA ni bkn kedai kasut ke? hee..,mandai je

    ReplyDelete
  8. "Tak jerit ke dapat Zalora?" HAHAHA xD

    ReplyDelete
  9. uishh best nya kak,untung tu,rezeki hihi. akak beli ape erh? >.<

    ReplyDelete
  10. baru sekali je shopping kat zalora.. terima kasih voucher zalora. haha

    ReplyDelete
  11. fuyoo.. zalora tuu *jeling-jeling* nak duit raye!!!

    ReplyDelete
  12. Ade jugak dpt voucher tp x guna lagi..

    Jom Terjah : Jom Bergaya Dengan Kasut SNEAKERS! :)

    ReplyDelete
  13. alaa nak tau gak pe dlm kotak tu... hahahah #busybody

    ReplyDelete
  14. wahh zalora... kalau free, jemputlah join giveaway saya ye...

    http://jindrisska.blogspot.de/2014/08/harry-potter-postcards-giveaway-from-me.html

    ReplyDelete
  15. Ilmu baru zie..shopping online gitu..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  16. hahaha..lepas nih kalo die suh jerit zizie jerit je..

    p/s sukatan cawan tuh zizie akak guna yg scoop khas utk kek 1cwn =250gm

    ReplyDelete
  17. fuyooo beli kat zalora tuuu!!!!!!

    latest: Raya #4

    ReplyDelete
  18. wowowooowww.. bestnye dpt shopping zalora nih zie.. hihi

    ReplyDelete
  19. wahhhhh .. bestnyaa. haha , lain kali jerit sekali

    ReplyDelete
  20. wahwahwah dpt voucher Zalora.kwn ana sllu la beli kat Zalora.pastu dia mmg boh alamat ofis ana.tiap kali sampai je, msti posmen yg hantar tu msti usik ckp :

    "haaa beli underwear ye!"

    hahaha ngokk die =P

    ReplyDelete
  21. fuiyooo!! nanti nak try gak shopping kat zalora

    ReplyDelete
  22. mesti barang makeup nih..nak tengok..:)

    ReplyDelete
  23. Alaa. Secret ke ? Oke. Nak teka. Kasut kot. Hehe

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.