Mini Pavlova

11.9.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Pagi tadi, tetiba nampak mini pavlova yang menyelerakan ni. sejujurnya, ini kali pertama zizie makan pavlova. so, zizie tak tahu macam mana sebenarnya rasa pavlova.


one for me, and the other one is for my classmate.

untuk satu mini pavlova ni je, dah cukup buat zizie muak. macam mana la pulak dengan saiz yang besar. huhu. bagi orang yang tak pernah rasa pavlova, pavlova yang zizie makan ni rasa sedap aje. hehe. siapa-siapa yang dah pernah makan pavlova, cuba describe macam mana rasanya.


bekas pavlova tu comel sangat sampai rasa nak menconteng aje. ini hasilnya. hehe.

You Might Also Like

15 comments

  1. Zumal pun tak pernah makan... Sedap tak ^_^

    ReplyDelete
  2. tak pernah rasa..:(

    memang comel hasil contengan itu :D

    ReplyDelete
  3. Tak pernah rasa pavlova juga. hihi.

    ReplyDelete
  4. saya suka makan yang outer crust pavlova je :D crispy dan memang sweeeeet!

    ReplyDelete
  5. Sedap betul pavlova. Kakak ana kan bukak bakery sendiri. Selalu kecek pavlova beliau kat peti sejuk. Hik3. Rasa dia manis masam pun ade. Rasa buah-buahan lebih. Fuh! Sedap!

    ReplyDelete
  6. Sedapp.. cuma tak boleh makan selalu sebab manis ^_^ Comel je bekas tu hihi..

    ReplyDelete
  7. tak pernah rasa pun tapi nampak sedaplah.. dia macam salad buah2 ke??

    sedap dia cane zizie?? :D

    kenapa sedap sampai muak?? ahaha

    ReplyDelete
  8. alamak, teringin la pulak baca entri zizie ni. sobs.

    ReplyDelete
  9. tak pernah rasa pavlova....ke jelly dgn pavlova bnda sama je?????kalau jelly cocktail makan sepinggan pon belum tntu cukup..hehehehehehehe....pavlova bt dr yogurt rasanya :D

    ReplyDelete
  10. pavlova ni manis kak. and kebetulan kite ni mmng suka benda manis haha tak takleh makan selalu ja.

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.