Selamat Hari Lahir Sayang!

10.9.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

dapat audio message whatsapp, "andak.. hari ni kan, hari jadi adik..". Ya Allah, terlupa pulak hari ni hari jadi si comel Khalif ni..











Selamat Hari Jadi Muhammad Khalif Darwish.
Andak selalu rindukan adik dengan abang. jadi anak yang baik dan andak selalu menunggu kepulangan boyfriends andak ni di bumi semenanjung.
Dah besar dah anak-anak andak. jangan lupa detik-detik korang buli andak :')

10.09.11

You Might Also Like

16 comments

  1. Alolo tomeynya... Selamat hari lahir Muhammad Khalif Darwish ^_^

    ReplyDelete
  2. alahai.. comelnyaaaa.. hb tuk Muhammad Khalif Darwish :)

    ReplyDelete
  3. Ya Allah kak zie , teringat kat ank buah yaya . pipi dia tembammm sgt . comel sgt ! pelo cium ank buah kak zie utk yaya :')

    ReplyDelete
  4. Alolo..comelnye. Macam zizie jugak laa muka dia. Ahaks! Hapi birthday khalif Darwish. Hensem betul name dia.

    ReplyDelete
  5. Happy birthday untuk dia. Alahaiii. Comelnya diaa.

    ReplyDelete
  6. sampai dah besar pun comel lagi..ikut andak depa nih..hahhah

    ReplyDelete
  7. awatlah comel sgt..huhu.. happy birthday :)

    ReplyDelete
  8. namanya comel.....tuan punya nama pon tanak kalh..hehehehehe....comell ..pipi bambam ^^

    ReplyDelete
  9. eee.. gambar last tu kann. geram je tgk. hehe..

    happy birthday si comel mata bulat. :D

    ReplyDelete
  10. alolo comelnye ! geram tgk pp tu ! hehe

    ReplyDelete
  11. Comeyyynya.. geram tengok hihi.. Happy Birthday budak comel, moga jadi anak pintar soleh

    ReplyDelete
  12. alahai comeynye.. rasa nak cubit2 je :D ahaha..

    bestnya rapat dgn budak TT^TT

    Misaki takut nak dekat dgn budak especially baby.. takut aura kegelapan meresap kat baby TT^TT menangis tak pasal2 je ahaha..

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.