Follower Ke-2500

17.10.14

Assalamualaikum wbt dan salam jumaat.
Heyyo GG!

selamat bercuti kepada rakan-rakan universiti. cuti tu, jangan lupa nak study pulak. habis aje cuti terus sibuk dengan midterm test. haha! saja nak spoil mood engkorang.

Alhamdulillah. walaupun aktiviti blogging dah tak sekencang dahulu tetapi tetap ada yang sudi nak follow. terima kasih kepada follower ke-2500.


follower bertuah tersebut ialah Cik Asiah Johari daripada http://haisa-mydairy.blogspot.com/. 

gaya penulisannya spontan. spontan sebab entrinya pendek tapi padat macam bila kau fikirkan sesuatu terus kau catat dalam buku gitu. actually kan, even bunyinya senang tapi susah nak buat tahu. tambahan ayatnya tersusun mengikut kronologi pemikiran. korang faham? zizie rasa macam dah terikut sikit dengan Cik Asiah Johari ni. hehehe.

oh! oh! siapa perasan zizie dah tukar nama blog daripada Ice Princess kepada Zizie Zack? cuba teka kenapa zizie tukar. hehe.

You Might Also Like

22 comments

  1. aah..baru perasan yg zizie dh tukar nama..huhu... zizie tukar sebab nak same name macam dekat fb eh..hahah

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...ramai follower zizie..

    selamat bercuti, wah makin kencanglah blog zizie nanti.. happy blogging ^_^

    ReplyDelete
  3. wow . tahniah pada follower tersebut :)

    ReplyDelete
  4. sebab nama zizie zack tu lagi sedap kot? muehehehe.. lagipun kat komen keluar nama zizie zack, bukan ice princess. so kalau disamakan, senang blogger lain nak ingat kita.. aiceh, my opinion sajalah.. hehe.. >.<

    oh btw, congrate cik asiah.. ^^

    ReplyDelete
  5. Bila ukhwah semakin luas..maka lebih luas empayar manfaat yang dapat dikongsi bersama sama,,

    ReplyDelete
  6. Wahhh tahniah ye ;) Banyak tuu. And cepat jugak naik dah 2500 hehe happy blogging. Eh eh baru perasan jugak dah tak pakai Ice Princess hehe

    ReplyDelete
  7. Salam. Hee sudah seperti artis yang glamour.

    ReplyDelete
  8. kita suka baca benda2 mcm tu ,orang panggil apa ya?

    lahir dr otak terus ke blog..

    terus singgah sana utk tambah kenalan, btw dah zizie cakap baru kita perasan..hahaha..

    ReplyDelete
  9. hye.. salam perkenalan... jemputlah singgah... http://miamorzafirah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. tahniah dah cecah 2500. zizie tukar nama sebab senang nak ingat kot. hehe. saja je tny soalan last2 kan. hehe

    ReplyDelete
  11. Salam singgah malam dik...wahh...ramainya followers...tahniah yer dik...

    ReplyDelete
  12. Sebab ice princess tu lembut je bunyinye. Hahaha. Zizie zack nampak ganas sikit. Hahahha. K merapu. Sorry

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum zizi, salam perkenalan dan tahniah jd blogger hebat.

    ReplyDelete
  14. tahniah zizie :) cantek no. tuu ^^

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.