Follower ke-2525 dan Exchange Bloglist

7.11.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

lama betul la zizie tak membebel pasal blog ni. nama blog dah selamat ditukar ke Zizie Zack pada bulan lepas dan fanpage yang baru pun dah lama 'bersiaran'. kalau sudi, like la ye. . cbox pun zizie dah buang sebab tak tahan banyak sangat spam yang entah apa-apa. biarlah tak ada. banyak lagi medium sosial yang boleh digunakan untuk bersembang kan.

Follower ke-2525


Tahniah kak Aryn Fadzlee kerana menjadi follower bertuah :) oleh itu, yang membaca ni terjahlah beliau ye.


Exchange Bloglist

dah lama zizie tak buat exchange bloglist. blog yang ada di dalam bloglist sekarang, sampai 7 bulan tidak diupdate. oleh itu, zizie nak kemas kini bloglist zizie tu.


korang nak exchange bloglist dengan zizie? seperti sebelum ini, syarat-syaratnya mudah sahaja!

1. semua jenis genre blog boleh exchange bloglist di sini kecuali blog seperti gosip artis,lucah, khusus untuk segmen atau giveaway dan perniagaan online.

2. letakkan blog http://zafarah.blogspot.com/ di dalam bloglist korang. bloglist korang mestilah pada main blog ataupun di blog yang korang mahu exchange.

3. tinggalkan link blog korang di ruangan comment.

zizie akan meletakkan blog anda di bahagian ladies atau gentleman mengikut jantina blogger. jika zafarah.blogspot.com dibuang daripada bloglist korang, zizie juga akan melakukan sedemikian dan begitu juga sebaliknya. blog yang tidak di update melebihi 5 bulan, akan dibuang daripada bloglist zizie.

nampak macam banyak kan? tapi, nak kasi adil dan saksama terpaksalah cerewet sikit. by the way, terima kasih kepada yang sudi exchange bloglist dengan zizie sebelum ni. ada yang tak bagitahu zizie pun letak blog zizie kat bloglist. nasib baiklah ada keluar kat bahagian referal. hehe. HAPPY BLOGGING!

You Might Also Like

22 comments

  1. wow ramainyeee followers dia tahniah tahniah.. CT dok merangkak lagi.. nak buat bloglist jugak tapi tak dan nak ngadap laptop bizi.. nanti baru buat ^^

    gudluck Zizie ^^

    ReplyDelete
  2. Nak... Kalau sudi. Blog akak:
    http://theruslans.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Tahniah yer Zizie... Makin berkembang maju yer ^_^

    ReplyDelete
  4. wah..siap de page sndiri tuh..tahniah2 ramai folower.. nak jugak msuk dlm bloglist!

    http://bilaakutravel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. saya dah lama taruk blog cik zizie kat dalam bloglist saya.. happy blogging cik zizie! keep up the good writing! inshaAllah jika tiada aral melintang, saya akan setia berkunjung ke mari ^_^

    ReplyDelete
  6. tahniah kpd follower bertuah tersebut... heee

    alaaa... nak cbox nak cbox!! hehe
    btw, kita klik promoted content sini. hehe

    ReplyDelete
  7. Tahniah Zizie. Cantik nombor :)

    Patutlah hari tu cari cbox takde. Tak boleh nak beritahu yang saya tekan iklan untuk Zizie. Saya beritahu secara pukal je la. Saya memang akan selalu tekan iklan untuk Zizie setiap kali saya datang blog ni :)

    ReplyDelete
  8. shi sllu letak akak kat bloglist shi laa :3

    ReplyDelete
  9. makin bertambah dah..nom pun cantik.. tulah kekadang ada ja spam link,link merepek2 tu kita terpaksa letak senang sikit.. huu...

    smua blog yg kita follow kita masukkan dlm bloglist.. ^__^
    tp xtersusun langsung

    ReplyDelete
  10. Nak jadi salah seorang follower di sini.. Huhuju

    http://www.papaglamz.com

    ReplyDelete
  11. 2525..cantik angka tu hehe...

    akak dah lama follow sini

    ReplyDelete
  12. segmen exchange blog kat sini menarik :D sbb sy tak tahu kenapa, sy dah tak boleh follow org, dah exceed limit kata blogger T_T. so, blog yg sy baca, sy letak je dalam bloglist :D

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  13. tahniah zizie sebab dah dapat ramai follower. :)

    ReplyDelete
  14. Salam. Hee sungguhlah blogger popular.

    ReplyDelete
  15. tahniah kak Zizie :) cantik nombor tu, 2525 ^^ happy blogging!

    ReplyDelete
  16. sy bulan2 update bloglist.. hehe..

    2525, cantik nombor. tahniah :D

    ReplyDelete
  17. Dah lama tak dtg blog zizie. Rindu tawww.

    Kita tukar bloglist taw

    ReplyDelete
  18. Tahniah dik dah bertambah followers adik...

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.