Mata Korang Berpinar Tak?

24.11.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

10 November lepas, ternampak la Bro Framestone ni mencabar sejauh mana si blogger dapat menerima teguran di Kelab Blogger Belia.. eh bro ni, cabar-cabar pulak kan.. okay, guwa sahut cabaran itu. berikut ialah komen Bro Framestone untuk blog ini.


kalau Bro Framestone je yang komen, macam tak syok la pulak. jadi, apa kata pengunjung blog Zizie Zack? berpinarkah mata korang? or dah ada yang kes rabun disebabkan blog ini? hehehe.

bukan sahaja pasal background, pasal apa-apa sahaja boleh asalkan berkaitan dengan blog. Thank you Bro Framestone puji penulisan zizie. eheh.


You Might Also Like

22 comments

  1. bagi zati okay ajee... simple & design blog gaya tersendiri. heheeh

    klik inti 3x

    ReplyDelete
  2. Mungkin bergantung kepada orang kot. Saya tak rasa pening pun baca blog Zizie.

    ReplyDelete
  3. Wahhhh heehehe qila ok je bcs i love blue hiks.
    Penulisan kak zizie ofcs lah ok wuhuwwwww

    ReplyDelete
  4. hihi.. mama rasa ok saja.. blog zizie ni simple..

    ReplyDelete
  5. Salam. Hee pasal rekabentuk blog saya melayan saja. Tapi entri pasal cerita novel wajah-wajah itu yang saya tidak minat membacanya juga.

    ReplyDelete
  6. lol . yaya okay jeee . releks jee . haha .xdek nak berpinaq mataaa aihh . klik2 nuff kak zieee . xmimpi kak ziee pn malam td . haha

    ReplyDelete
  7. ok je rasanya. api depends pada diri masing masing :)

    ReplyDelete
  8. Azwar suka je, sebab warna biru bagi ketenangan.. :) hehe

    ReplyDelete
  9. Camne bro boleh berpinar mata tu yer ^-^

    ReplyDelete
  10. oke jer..jangan risau..hihi... suke blue flower nie..hihi

    ReplyDelete
  11. akak biasa2 jer bila masuk blog adik...semua nampak ok..hehe...

    ReplyDelete
  12. kak zie . yaya tag kak zie http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/11/liebster-award-5.html

    ReplyDelete
  13. lepas brother framestone kata camtu, ada la rasa sikit berpinar. hehe. tapi i okay je nak baca XD

    ReplyDelete
  14. ehh bior betul? ok je Zizie.. tak berpinor pun mata ni ha.. ahaha XD
    masa first time masuk suka ja blog Zizie :D

    maybe sebab background Zizie bergerak setiap kali kita scroll down tuh yg pinor mata.. ahahaha.. kowt lah.. XD

    ReplyDelete
  15. mungkin sebab backgoround ni ikut sekali dengan scroll kot tu dia kate gitu . huhuu

    ReplyDelete
  16. Takdelah berpinar sgt pun main entry background putih. okay jee.

    ReplyDelete
  17. so far sy rasa ok jer..coz sy leh baca entry ni dgn baik tnpa gangguan...heheheh

    ReplyDelete
  18. kita belum komen lg ya.
    rasanya background tak ada masalah pun.. sbb kita fokus ke entri post ..warna putih penyelamat mata.. tak ada masalah ..

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.