Menang Giveaway Bugslock!

17.11.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Ya ampun... busy bangat sih... eh, terkeluar bahasa indonesia pulak.. padahal, dah seminggu yang lepas zizie marathon filem indonesia.. nanti zizie ceritakan ye. Pokoknya, I'm very busy.. oh my God.. lecturer bagi kerja macam projek berjuta-juta. nasib baiklah kerja tu kerja grouping, kalau tak terkulai layu la beta. Jadinya, memang tak dapat la nak berikan komitmen terhadap blog ni. maaf ye kawan-kawan blogger sekalian.

Tadi, tetiba teringatkan blog terchenta ni. Untuk entri yang sebelum ni, ada blogger yang meninggalkan jejak berbunyi, "tahniah, datang dari senarai pemenang" dan banyak lagi la ucapan tahniah.. eh, kenapakah? *blur sebab baru bangun dari tidur. hehehe*

Alhamdulillah, rezeki anak ni.. hehe.. zizie dah niat kalau menang, satu utas lagi nak hadiahkan kat baby Ilma..


wow.. no 32 di situ.. terima kasi kepada Mialiana.com dan X Cube Enterprise (www.malaysiabugslock.com) kerana memilih zizie sebagai salah seorang pemenang. jakun kejap sebab tak pernah menang. hahaha.



baby ilma pun tak sabar nak cuba bugslock ni!

thank you angah because give me permission to post Ilma's pic here :)

padahal, umi nya yang tak menyabar. hehehe. zizie tak sabar untuk peringkat seterusnya. apa-apa pun, kena tunggu hadiah sampai dahulu.

okay, sambung buat PSM balik.

You Might Also Like

24 comments

  1. wah..tahniah zizie.. comelnyer ilma! geram tgok.. good luck of your psm :)

    ReplyDelete
  2. yeayyyyyyy, boleh kongsi dengan ika tak bugslock tu? ihiks :D

    miss you zieeeee!

    ReplyDelete
  3. tahniah kak zizie dan baby Ilma comel sangatttt >.<

    ReplyDelete
  4. alaa comel nye baby nie..
    senyum bukan main hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah zizie :)
    sory lama x singgah jenguk zizie T.T

    ReplyDelete
  6. tahniah..bagus tau bugslock ni..akak dah ada satu dulu..memang best..

    ReplyDelete
  7. tahniah kak zizie. ilma is sooooo cute. geram nya tgk :)

    ReplyDelete
  8. tahniah zizie. mmg bagus gelang ni taw/

    ReplyDelete
  9. tahniah yer.
    cuma nak cakap, comelnya baby Ilma.. aduuuhhh. comel sangat nih.

    3x klik friso (:

    ReplyDelete
  10. Tahniahhh zizie. Hihi. Rezki baby la tu. Hehe.

    ReplyDelete
  11. tahniah cik zizie! rezeki alhamdulillah.. comel ye baby ilma ^_^

    ReplyDelete
  12. follow blog bihah balik http://inibelognabihah.blogspot.com dan like facebook page bihah

    ReplyDelete
  13. tahniah ya zizie..menang juga.. bagi baby pakai pun bagus. btw,comel baby ilma.. :)

    ReplyDelete
  14. Salam singgah sini dik...Alhamdulillah dan tahniah dik...comelnya baby...rezeki baby nampaknya...

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.