Thank You, Girls!

20.11.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

To friends who listen when I'm angry.
Hug me up when I'm sad.
Laugh with or at me whenever possible.
Thanks for being there.
Thank you, girls! :)



a pizza party to celebrate my independence day. hahaha.




and next two days, another celebration for me. hihi. thank you girls.

well, sometimes you just can't tell someone how you feel, you can never really find the right words to make them understand. but, those girls help me to get rid my sadness. that's enough for me :)

Life is a movie.
Written, directed, produced by God and played by you.
It's only a one take movie.
No retake. No cuts. No time out.

You Might Also Like

17 comments

  1. dededew dew dew.. XDD

    Happy Independence Day utk Zizie.. mwehehehe...

    fuyoohhhh... DESSERT!!! I want it :) :) :)

    nampak sedap... laparnya... TT^TT

    ReplyDelete
  2. sedapnyaaaaa makanan. dan tetiba je rindu dengan gegirls kita :'(

    ReplyDelete
  3. sahabat mcm tu susah nak dapat.. :)

    suka quote last bawah tu.. kita ni umpama pelakon ja, ada masa kita 'popular' ada masa kita jatuh.

    ReplyDelete
  4. syoknya outing dengan dominos.. wahaha

    ReplyDelete
  5. makan..makan..makan..tak jugak gemuk budak nih..heheheh

    ReplyDelete
  6. yeahh merdeka !!

    baru je makan secret.. hihi.. sedap2 dessert tu :)

    p/s: redone tu xpayah tukar no la. still pakai no lama

    ReplyDelete
  7. Salam. Hee sedap banana split itu.

    ReplyDelete
  8. dapnyaaaa makan ! belanjaaa laa kak zizi !

    ReplyDelete
  9. jaga mereka baik2 taw zizie. hehe. selamat merdeka!

    ReplyDelete
  10. sedapnya semua makanan yang ada kat meja tu...

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.