Gila-Gila Pengapit.

4.11.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

dah ramai kawan-kawan zizie yang dah melangkah ke alam perkahwinan. ada yang dah bertunang dan ada yang bakal berkahwin. seorang junior pula dah selamat melahirkan anak baru-baru ini. huih, guwa pun seorang yang bernalurikan wanita, of course la jealous dek non oi. hahaha. maaflah atas kegatalan di situ. however, tak pernah lagi sempat menjejakkan kaki ke majlis perkahwinan mereka kerana jarak yang jauh dan masa yang tak sesuai.

Majlis walimatul urus Yanti telah selamat berlangsung pada minggu lepas. tetapi, disebabkan Mija busy apa entah untuk upload gambar-gambar tersebut, terpaksalah zizie tangguhkan entri ini. apa-apa pun, thank you Mija sebab kasi cilok. dia kasi ambil gambar yang ada muka masing-masing aje. hahaha.


Tahniah kepada Puan Yanti dan Encik Anuar. barakallahulakuma.

Yanti ni sebenarnya kawan kepada classmate zizie. Classmate zizie la yang perkenalkan Yanti dan rakan-rakannya kepada zizie. dorang memang sempoi. :) memang dah rancang nak ke wedding yanti sebagai seorang tetamu, sekali azie ajak jadi pengapit sekali. oh my god. zizie jadi pengapit wehhh. so, korang layan ajela gambar bridesmaid yang gila-gila ni ye.


inilah classmate zizie tu. azie ni, memang baik hati orangnya. semua kawan dia kalau boleh nak dijadikan kawan zizie. haha. makasih mak cik azie. muah ciked.


taraa. jangan terkejut tau! kitorang berlapan ni ialah pengapit pihak perempuan. ehem! yang tinggi berdiri kat tengah. tingginya iolls.










semuanya orang melaka dan rakan sekolah azie. zizie seorang aje anak perantau tercampak di situ. ehehe.



kan dah cakap dorang ni gila-gila. salah satu kegilaan yang terserlah ialah gila selfie. ahaha.



cik zizie bila lagi? jawapannya lambat lagi la. takkan nak naik pelamin sorang-sorang, tak ada orang nak salam tok kadi kan. hehe. tapi, takpe. kita amik aura pengantin baru dulu. ekeke.


semoga menjadi isteri yang solehah ya, sis Yanti :) azie cerita yang Yanti ni simpan cita-cita untuk ke Yaman. akhirnya sampai juga hasrat beliau kerana akan mengikuti suami beliau yang belajar di sana. we are happy for you :)

You Might Also Like

22 comments

  1. semua cantik2.. :) tahniah pengantin..semoga bahagia hingga syurga..amin..

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat pasangan pengantin... Sampai 8 pengapit yer ^_^

    ReplyDelete
  3. Rasa lain tak bila pergi wedding kawan?

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat kawan zizie tu ye. hehe

    suka pelamin dia, ala2 musim luruh plak tgk. :)

    ReplyDelete
  5. wah wah..posing sakan semuanya :)

    ReplyDelete
  6. simple sgt kan wedding dia.btl2 ikut syariat :-D

    ReplyDelete
  7. wahh comel2 pengapit2 nii.. alolo
    selamat pengantin bru bt kawan zizie.. smoga kekal ke jannah..

    bestnya dpt gi yaman kan :)

    ReplyDelete
  8. tahniah utk kawan zizie .. Lepas ni zizie pulak

    ReplyDelete
  9. tahniah buat pengantin.. wahhh.. para pengapit comel2 belaka... pengapit 2 bila lak?? hehehehe

    ReplyDelete
  10. Comel..Alhamdulilah..insyaAllah untuk zizie..masanya akan tiba juga..doa dan redha..sabar dan tawakkal..

    ReplyDelete
  11. Semua org melaka ke?
    Sama la gan saya.
    Saya pun..
    Blogwalking..jemput ke blog

    ReplyDelete
  12. Amboih..comey2 sume..tahniah bt pgantin..

    ReplyDelete
  13. tahniah tahniah.. CT pun entah bilalah hahaha.. tak berapa minat nak memikirkan calon tak ada hahaha

    ReplyDelete
  14. muka kawan tu tenang ja ya.. ehehe..majlis simple..senang hati tgk kawan2 yg dah ada keluarga masing2.. junior tu umoq berapa zizie? hehe..rezeki masing2..

    ReplyDelete
  15. Wah warna semua cecantik hiks
    Kak zizi pun cantikkkkk

    ReplyDelete
  16. cantik warna baju pengantin dan pengapit2 dia....semua pun comel2 jer...

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.