Tak sabar.

15.12.14

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Waktu berlalu kerana terlampau sibuk, tak mampu di kira dengan bilangan angka. Walaupun sibuk, ada perasaan gembira kerana masa diluangkan dengan manfaat. Tetapi, sedih juga kerana tiada masa untuk diri sendiri.

Tak sabar menunggu esok. Tamat sahaja hari esok, bermakna tamatlah penderitaan semester ini walaupun belum bertatap lagi dengan final exam.

Tak sabar menanti hari lusa. Hari yang telah dirancang dengan harapan segalanya berjalan dengan baik. Amin.

Aku tinggalkan korang dengan kata-kata hasil nukilan aku.



posted from Bloggeroid

You Might Also Like

16 comments

  1. Kata pujangga, sabar membuahkan hasil yang manis.

    Insya-Allah apa yang kak Zizie rancang akan berjalan dengan baik. Amin :)

    ReplyDelete
  2. Quotes tu, Zize yang buat sendiri? Interesting :)

    ReplyDelete
  3. yup farah... spontaneous masa nak tidur petang tadi.. hehe.. tq :)

    ReplyDelete
  4. insyaAllah Hana, memang akak sabar, sesabarnya even ada meletus satu dua kali. huhu..

    ReplyDelete
  5. cikgu aku ckap, masa terbaik untk diri sndiri ialah masa kita bribadat., trutamanya ketika solat.,

    haaa., aku ader jawapan utuk quotes tu., solat la.,
    xperlu tengok tmpat lain, xperlu dengar bnda xbkaitan, xprlu nk bjln2., hehehe

    good luck for your smester..,

    ReplyDelete
  6. good luck untuk exam nanti ya zizie :)

    ReplyDelete
  7. tak sabar nak kemana tu zizie? hehe.
    suka baca quote tu :)

    ReplyDelete
  8. sokong ayat zuhdi..hehehe..berehat puas2 ya..cr masa utk diri sendiri..harap semua berjalan lancar.. insyaaAllah

    ReplyDelete
  9. Semoga dipermudahkan segala yang dirancang yer Zizie...

    ReplyDelete
  10. menarik poem ke tu?

    somehow it sound so sad but it can be inspiring at the same time lah Zizie :D hehe..

    anyway good luck :D wuhuuuu XDD

    ReplyDelete
  11. sabar kak zizie sabar ye hehe
    chaiyuk in everything u do ok!
    may allah ease everything :) <3333

    ReplyDelete
  12. moga berjaya exam dunia...akhirat pun ada exam gak...hi3

    http://mediamujahid.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Acece.. gudluck future engineer !! Hahaa. No more talk but can typing

    ReplyDelete
  14. pandainya akak buat quote!! best ^^

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.