Lukisan Versi Ayu

5.3.15

Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

masih teringat lagi peristiwa bulan lepas. masa tu, zizie tengah tunggu nak naik bas pulang ke kampung. tetiba, notification daripada whatsapp berbunyi,

"nah, gambar kau versi ayu"


sketch ni hasil tangan daripada classmate zizie, Saadatunur binti Saari. thank you nonoi. nampak ayu sangat. (walaupun tak tahu mana ayunya. hehe).

alkisahnya, si inoi ni mintak gambar passport zizie awal tahun lepas. tup tup, awal tahun ni baru siap lukis. haha. so, bolehlah iktiraf ni sebagai hasil kerja selama satu tahun. hihihi. gambar aku jangan kau lupa bagi balik.

last two years, another classmate pernah juga lukis gambar zizie. boleh tengok kat sini. well, Allah, mak & abah, thank you for this beauty. hahahaha.

You Might Also Like

21 comments

  1. wahh lawanyaaa. saya tk reti lukis potret camni

    ReplyDelete
  2. Ahahaha Seriously, comel gilooo dia lukis. Nangis kejap T_T

    ReplyDelete
  3. Hebatnya , untung orang yg ada bakat mcm tu.

    ReplyDelete
  4. berbakat melukis ^_^ saya pn minat melukis tapi lukisan buruk2 je la. kekeke

    ReplyDelete
  5. Pandai dia lukis hampir serupa dengan tuan blog

    ReplyDelete
  6. wohoa samalah dengan Zizie.. lawa sangat dia lukis :D

    Zizie pun lawa gak hehehe :D

    ReplyDelete
  7. Wah, pandai dia lukis kan... Selamat berhujung minggu yer Zizie ^-^

    ReplyDelete
  8. Nice sketch :)
    Berbakat betul kwn zizie tu :)

    ReplyDelete
  9. Walaupun setahun mengambil masa..tapi hasilnya nice..sweet..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  10. pandainya dia lukis potret..mmg nmpk ayu uollss..hehe

    ReplyDelete
  11. siap ada versi lagi..
    hehehe..
    lepas ni suh dia lukis versi rock pulak.

    ReplyDelete
  12. sketch yg menjadi. cun lah ;)

    heyyo GG.

    ReplyDelete
  13. nampak muka zizie la..pandai kawan zizie lukis...hihi

    ReplyDelete
  14. nak mintak dia lukiskan boleh tak? hihihihihi.

    ReplyDelete
  15. Salam. Hee ayu diluar ayu didalam. ;p

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.