Small Gathering

1.3.15
Assalamualaikum wbt
Heyyo GG!

Bila cuti, memang tak sah la kalau tak lepak dengan kawan-kawan. Alhamdulillah, murah rezeki kawan-kawan bila dorang ni rajin nak membelanja. Small gathering la sebab kali ni tak seramai kali pertama. apa-apa pun, tetap meriah!

Class Gathering

Bermula dengan gathering kelas sewaktu darjah 6. Syahir baik hati pula nak belanja kitorang burger malam tu dan inilah kali pertama zizie tunggu burger selama dua jam. huhu. itu pun sebab tunggu budak lelaki habis tahlil di rumah kawan.



Maaflah syahir sebab tak dapat nak habiskan burger tu. uolls buat I order dua gelas air, mana tak kenyangnya.. hehehe...



Tadika Gathering

haa. yang ini kitorang berkawan sejak tadika lagi. kecuali si mek syikin ni. dia sorang je sesat. hihi.



menikmati waktu petang di jeti.


Salah seorang daripada kami ni dah kahwin. kalau korang arif, tekalah yang mana satu. hehehe. Aida pun dah terima surat posting ke Perak. untunglah rakyat Perak lepas ni dapat nurse comel lottey.. hihi. Good luck Aida! ada masa, aku akan datang melawat.



Alhamdulillah, geng kelas sekolah rendah dah tiga orang yang dah berkahwin. sorang tengah sarat pregnant. lepas ni, giliran siapalah ye. yang pasti, bukan zizie la. hihihi.


nota zizie: semoga ukhwah kita utuh sampai ke tua :)

You Might Also Like

15 comments

  1. serok kan bila dapat jumpa kawan kawan lama ^^

    ReplyDelete
  2. bestnye dpt jmpe kengkawan lame..

    ReplyDelete
  3. Seronoknyaaa. belum pernah gathering dengan classmates. rindu pulak. :(

    ReplyDelete
  4. alang-alang tu lajak la terus gathering kat langkawi zizie... hehe

    ReplyDelete
  5. memang best kalau buat gathering.. jumpa kawan-kawan lama.

    ReplyDelete
  6. Best nyaaaaaaaaaa. Rindu an kawan kawan sekolah hekhekhek. Meriah sakan eyhhhhh =P Semoga persahabatan kekal, amin amin amin =D

    ReplyDelete
  7. darjah 6??wah...masih saling berhubung ye..kawan2 akak zaman darjah 6 entah pi kemana dah..heheh

    ReplyDelete
  8. jeles bila tgk kawan2 di fb buat gathering dgn kawan skolah/skelas :(

    comel la gathering tadika tu xD

    ReplyDelete
  9. jeles betul awok menengok :D

    gathering dak2 sekolah.. bestnya :D

    ReplyDelete
  10. Haha, bestnya.

    kita takde kawan dari kecik macam ni, ada pun dah pindah la, jauh. T_T,zaman dulu takde fb mcm skrg,lost contact abis.

    ReplyDelete
  11. awwww so happi together hehe <3

    ReplyDelete
  12. Bestnya kalau dapat lepak dengan kawan2 lama... Bila agaknya kawan2 zumal nak buat gathering nie ^-^

    ReplyDelete
  13. Assalam zizie,
    haaaamboih haih
    sakan dok gathering sampai ke tadika he3

    ReplyDelete
  14. Rindunya nak jumpa kawan-kawan lama.. :)

    ReplyDelete
  15. Bestnya ber-gathering dengan kawan-kawan :D

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.