Follower ke 2626

7.5.15
Assalamualaikum.

Mesti korang tak sabar nak tahu follower ke-2626 blog Zizie Zack kan? Sebelum tu, terima kasih daun keladi kepada semua pembaca blog Zizie Zack. Semoga ada isi-isi di sini yang dapat memberi manfaat kepada semua.



Terima kasih dan tahniah kepada follower ke-2626, Ombak Bergigi atau dikenali sebagai Om dari ombakbergigis.blogspot.com. Dan juga selamat berkenalan kepada Om kerana rasanya zizie tak pernah lagi beramah mesra dengan tuan empunya blog.

Kepada followers yang lain, jutaan terima kasih ye sebagai tanda support untuk zizie di dunia blog. Marilah berblogging dengan berhemah. Hee.

Jom like facebook Zizie Zack di https://www.facebook.com/ZizieZackOfficial. :D
posted from Bloggeroid

You Might Also Like

17 comments

  1. wow ramainya followers dia huhu

    ReplyDelete
  2. wah ramainya followers kak zIzIE ZACK,TAHNIAH :-)

    ReplyDelete
  3. Untung la ramai followers :)

    ReplyDelete
  4. wahh lawa nombor. tahniah, semakin ramai followers :D

    ReplyDelete
  5. Wah syoknya... Nombor yg cantik tue (=

    ReplyDelete
  6. Tahniah yer Zizie... Zumal entah bila nak sampai camni...

    ReplyDelete
  7. Wahhh..banyak ya sahabatnya..heee

    ReplyDelete
  8. cuba tekan butang follow rupa2nya sy xfollow lg blog zizie rasanya selalu jer dtg blog nih... huhuhu
    sorry ya... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, xpe kak.. selalu datang tu yg penting.. terima kasih kak ahlam :)

      Delete
  9. thank you zizie zack. Hihihihiii. Baru om perasan entri ni. ><

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.