Dream House di A Famosa Water Theme Park

13.8.15
Dream House di A Famosa Water Theme Park | Bulan lepas zizie ada cerita pengalaman bermandi-manda kat A Famosa Water World Theme Park. Kitorang bukan setakat bermandi manda je. Siap photoshoot lagi kat kawasan Dream House.

Adam, Paim, Azie, Zizie

Kalau on the way ke A Famosa Water World Theme Park, korang akan nampak kawasan Dream House. Dream House ni lebih kurang macam rumah pertumpangan dua tingkat. Kitorang tak adalah sampai masuk kat dalam. Just ambil gambar kat luar aje sebab apa yang ada di luar rumah tu yang menarik perhatian termasuk mural yang cute.





Kawasan kat situ sangat sesuai untuk photoshoot, lebih-lebih lagi wedding photoshoot. Tapi kitorang ni tema friendship photoshoot la. Hehe. Siap ada kereta kuda haa.. Cuma kuda aje la yang tak ada. Sempat fefeeling princess sekejap. Kekeke.





Di sebelah satu lagi ada kincir angin yang dihiasi dengan gambar-gambar yang comel.


Kalau datang ke sini, jangan lupa bergambar di sini ye. Rugilah kalau datang tapi tak rakam memori kat sini ;)

Tata readers!

You Might Also Like

25 comments

  1. wah..cantiknyaa..banyak port nak ebrgambar cantik..dulu pernah pergi, tapi tak de pon lagi macam ni

    ReplyDelete
  2. Cantik qhalifah2 Allah ni..indah sentuhan idea dari manusia..alhamdulillah..tempat santai yang simple tapi superb..jeles..hehe...

    ReplyDelete
  3. cantik....!!

    tak berkesempatan nak pi sampai sudah...

    ReplyDelete
  4. Nk pergi...ajk abg ngah izza!!

    ReplyDelete
  5. cantik..dah lama sgt tak p famosa..

    ReplyDelete
  6. romantiknya tempat ni.. hihihihihi

    ReplyDelete
  7. Salam....cantiknya tempat ni dik....

    ReplyDelete
  8. subhanallah, cantik tempatnya.. nak datang lah nanti kalau pergi melaka.. ^_^

    ReplyDelete
  9. Waaaaaaaaa bestnyaaa... Cantik laa ... Sapa gila bergambar haruslah datang.. Haha Bila lah dapat sampai sana .. Kuikuikui Kereta kuda tuu best :D

    Pssst.. Kelik Nuff Ikea 3x... KFC 2x. Hehehehe Suka takk suka takkk XD

    ReplyDelete
  10. wow bestnya kalau dapat pergi..

    ReplyDelete
  11. Menariknya. Sesuai datang bersama keluarga ni...

    ReplyDelete
  12. Tak pernah lak tau ada Dream House

    ReplyDelete
  13. Omo! Omo! Omo! Comelnya! Ni yang kena singgah ni kalau balik kampung dekat Melaka nanti :D

    ReplyDelete
  14. bestnye kalo blg pegi..
    nk amek gmbr byk2 kat situ..
    lawa!

    ReplyDelete
  15. Wah...ni mesti pergi nih...cantik giler☺

    ReplyDelete
  16. cantiknya tempat ni..dulu xde pun..bolehla pergi kali ni.

    ReplyDelete
  17. bestnya.. jeles i..nk pergi jugak..huwaaaa

    ReplyDelete
  18. wahhh cantiknyaaa. inshaa Allah one day (:

    ReplyDelete
  19. Xpernah tahu pun.. tp mmg sesuai utk outdoor shoot wed..hehe

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.