Kad Bisnes Yang Kreatif Dengan Harga Berpatutan

2.8.15


Kad Bisnes Yang Kreatif Dengan Harga Berpatutan | Yeay! After many years blogging, baru sekarang zizie ada bisnes kad sendiri. Oh, sila abaikan link blog lama zizie. Zizie tempah sebelum beralih kepada domain. Sayang pulak nak tempah yang baru sebab banyak lagi.

Sebagai seorang blogger, perlu ke ada bisnes kad? Bagi zizie, ya. Lebih-lebih lagi bila ada gathering blogger, takkan nak sebut mulut je blog korang. Memang dorang tak ingat la link atau nama blog korang kecuali korang seorang blogger yang famous. Bisnes kad ni dapat la membantu korang dalam meluaskan networking korang. Bukan sahaja blog, mana-mana laman sosial jugak boleh diletakkan di dalam kad bisnes korang macam zizie punya tu. Haa. So, siapa cakap orang yang ada bisnes je boleh buat kad bisnes?

Kalau korang ingin menempah kad bisnes (business card) yang kreatif dengan harga berpatutan, bolehlah menempahnya dengan Encik ST. Design kad bisnes ini, Encik ST sendiri yang tolong pilihkan. Cantik dok? Hehe. Bukan itu sahaja, servisnya pun cepat. Dalam masa 3 hari, dah siap design dan printing berserta free postage. Harga sangat berpatutan untuk servis yang mesra pelanggan daripada Encik ST. Sesuai perkhidmatannya untuk orang yang tak berapa kreatif seperti zizie.

Kalau korang nak tahu lebih lanjut, bolehlah menghubungi Encik ST di facebook beliau, fb.com/EhAyieLaa. Bukan sahaja blogger, malah businessman atau businesswoman pun boleh membuat tempahan dengan beliau.

You Might Also Like

25 comments

  1. Betul tu.... name card yang bagus ialah name card yang nampak 'hidup'... simple tapi menceritakan segalanya

    ReplyDelete
  2. wahhh nak gak lah nanti hihi kak zizie qila pun mcm nk tukar ke domain tapi tak gheti T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau upah orang, kena caj lebih sikit.. ada tutorial untuk tukarkan domain... google je..

      Delete
  3. Saya pun ada business card untuk blog saya. Itu pun orang bagi. Kalau tak, memang saya tak buatlah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung laa ada org bagi.. hihi.. i still remember the entry :D

      Delete
  4. nak satu blh..hihihihi... saya masih blm ad kad bisnes ni.. Btw btul kata zizie ianya perlu untuk case mcm zizie sebutkan tu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti kalau jumpa ikhwan, boleh la kasi :) Buat la.. hehehe.. kann...

      Delete
  5. Meluaskan ukhuwah banyak caranya..dan kad bussiness ni adalah salah satu agennya.,good solution zie..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  6. Cantik dan simple.. Suka suka.. Blogger ni memang kena ada cardbiz..

    ReplyDelete
  7. Wah santek kad tu simple je, btw, Selamat Hari Raya ye KK ucapkan buat tuan blog, ceria2 selalu :)

    ReplyDelete
  8. simple je tapi cantik.. kaler biru..

    akk teringin gak nk buat bisnes kad tp mcm mls plak.. haha

    ReplyDelete
  9. Salam singgah sini dik...comel la kad bisnes adik...

    ReplyDelete
  10. Assallammualaikum...salam kenal dari INDONESIA.

    ReplyDelete
  11. Hmm, cantik gak name card tu.. :>

    http://arpiiz001.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. simple but nice. suke tgk. nak satu name card. hehe

    ReplyDelete
  13. cantik dan simple zizie :)

    http://emmadianastory.blogspot.com/2015/08/curi-sandal-raya.html

    ReplyDelete
  14. Cantik dan menarik. Bolehlah tempah 1 nanti.

    ReplyDelete
  15. Ohhhh penting jugak eyh kad bisnes buat blogger. Thanks share.. In shaa Allah satu hari nanti nak buat jugak. Haha
    Btw, cantik kad tuu. Biru biru gittew.. Hehe

    ReplyDelete
  16. best..tapi buat sementara tak terfikir lagi nak ada bussines card even ada bisnes sendiri.. hehe...
    btw klik 5 IKEA untuk awak

    ReplyDelete
  17. Wah, cantiknya kad bisnes Zizie ^-^

    ReplyDelete
  18. Cantikknya . kita je yg blom ada lg . huhu

    ReplyDelete
  19. cantik kad, nanti nak buat juga insha Allah ^^

    ReplyDelete
  20. Btul..akak stuju kna ada biz card.tp akak xdela blogger kental cam korang..byk yg xreti dr yg reti..

    Anyway salam ukhuwah...jom jln2 ke blog akak.

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.