Hadiah Header Comel Daripada Aisyhah Nyais

21.9.15
Hadiah Header Comel Daripada Aisyhah Nyais | Alhamdulillah, selepas dihadiahkan tiga watermark daripada classmate zizie, dapat pula hadiah header daripada adik blogger Aisyhah Nyais (Cacah). Kebetulan pulak, Cacah kasi masa birthday zizie. Thank you so much Cacah. Inilah header yang diubah suai oleh Cacah..


Comel tak? Hee. Nanti zizie nak guna after zizie renovate blog ni sikit. Cacah ni juga mengambil upah untuk design blog. Kalau korang nak edit blog, bolehlah buat tempahan dengan dia. Cute-cute je hasil design Cacah. Korang boleh ke blog Cacah dan tengok di bahagian portfolio untuk melihat blog-blog yang pernah Cacah design.

Terima kasih Cacah for the gift. A simple gift that makes me smile :)

You Might Also Like

17 comments

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.