Hadiah Watermark Yang Cantik

12.9.15

Hadiah Watermark Yang Cantik | Saya seorang yang mudah teruja walaupun pemberiannya kecil. Hehehe. Zizie masih lagi dalam mode teruja-gile-gile bila kak rina private message zizie kat facebook tadi.



Zizie ingatkan satu je, rupa-rupanya sampai 3 Kak Rina kasi. Alhamdulillah.. thank you so much kak rina. Ada jugak orang ingat kat zizie. Terharu sangat.. Zizie consider ni my upcoming birthday gift boleh tak? Hihi.

Kak rina ni memang rajin dan berseni orangnya. Dia pernah sketch gambar zizie tahun lepas. Cun jugak aku ni bila tengok sketch kak rina. Hee. Korang tengok hasil seni kak rina buatkan watermark untuk zizie pulak.





Actually kan, zizie baru je buat watermark baru beberapa hari lepas. Memang kalahlah watermark zizie dengan watermark yang kak rina kasi. Comel kan hasil seni kak rina. Sekarang dah rambang mata nak guna yang mana satu..

Reader, tolong vote yang mana satu.. hihi
posted from Bloggeroid

You Might Also Like

18 comments

  1. Semuanya cantik. Saya suka semua. Tapi buat masa ni paling suka nombor 1. hihihihih.

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan zizie....boleh saya vote juga? no 1 simple n nice... :)

    ReplyDelete
  3. Salam zizie,

    Baik sungguh kak Rina.. Bertuah zizie. Saya vote no. 1 too.. Setuju dgn Baizura sbb simple & nice ;-)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum zizize.. lama tak singgah sini.. comelnya semua watermark tu..

    ReplyDelete
  5. Wahh comel2 semuanya. Suka no 1 and 2. :D

    ReplyDelete
  6. Omei..bak kata abg ngah awesome...hehe

    ReplyDelete
  7. Kakak zizie! seriusly semua nya cantik, nak juga satu :'( semua cantik, tp ecah prefer no 1 lah, sebab simple and nice.......kipidap! :P

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..rezeki kan..syukur...bergantung pada background blog zizie..ketiga tiganya cantik walau simple..tapi memang berkenan la akak tengok..

    ReplyDelete
  9. Semuanya cantik..bertuah la badan zizie oooiii..hihi

    ReplyDelete
  10. Salam singgah dik zizie...wahh...semua cantik2... tapi akak vote no2...hihi

    ReplyDelete
  11. semua cantik belaka, seronoknye ada orang tolong buatkan kan Zizie ..?

    ReplyDelete
  12. untungnya kak zizie dapat watermark yang cantik2....semuaaa cantik...
    kita vote yang mane paling banyak org undi...hhehehehe

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.