Jom Exchange Bloglist

15.9.15


Jom Exchange Bloglist | Hi korang! Ini bukan segmen ye. Dah lama zizie exchange bloglist dengan bloggers lain sejak blog zizie ni bernama Ice Princess lagi. So, kali ni zizie nak war-war kan memandangkan zizie perasan ada bloggers yang first time singgah di blog zizie.

Syaratnya mudah sahaja dan win-win situation.

  • Cuma letakkan link blog zizie http://www.ziziezack.com/ di bloglist korang dan drop link blog korang di ruangan komen. Zizie akan check dan letakkan link blog korang di bloglist zizie di ruangan EXCHANGE BLOGLIST.
  • Kalau korang nak hebahkan mengenai exchange bloglist di blog korang pun, boleh jugak. Tiada paksaan.


Mudahkan? Kalau korang remove blog zizie di bloglist, zizie pun akan lakukan perkara yang sama jugak. Hee. win-win situation kan. :)

Kalau sudi, jom exchange bloglist! :D

You Might Also Like

29 comments

  1. done letak dalam bloglist
    http://theyanaonly.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. yeahh join..hihih


    www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak yanie punya mmg dah ada dalam bloglist kbba :D

      Delete
  3. zie..kenapa bila zizie up entry baru tak masuk kat bloglist akak ya..sedihnya..lewatnya kadang berhari hari kot..redha..pasti ada hikmahkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe sebab zizie dah tukar domain kot.. cuba akak letak link blog zizie yang baru...

      Delete
  4. rasanya dah letak blog zizi kt bloglist... =D ni akak punya jgn lupa...

    www.mommylin.com

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. cacah macam biasa la.. blogger family.. hekhek

      Delete
  6. Dah letak & follow. Jemput folllow akak juga.. :D

    www.yatizul.com

    ReplyDelete
  7. Dah letak masa zizi komen dalam blog saya aritu. Rule saya senang je, sape komen saya masukkan dalam link list

    http;//radiosenyap.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Saya dah letak blog Zizie...

    http://starlavenderluna.blogspot.my

    ReplyDelete
  9. jom2xx.. saya dah letak Zizie dalam bloglist.. :D

    http://duniakita94.blogspot.my/

    ReplyDelete
  10. done :)

    http://razfira.blogspot.my/

    ReplyDelete
  11. done letak dalam bloglist..:)

    http://cahayakukasih.blogspot.my/

    ReplyDelete
  12. Insya Allah nanti kalau saya ada bloglist, saya letak blog Zizie :)

    ReplyDelete
  13. Salam Zizie Zack..
    Macam tau2 jer saya pun bercadang nak buat benda yang sama pada next entry.. Apa pun let's exchange bloglist.. ;-)

    ReplyDelete
  14. Salam singgah sini dik...selamat hari malaysia...

    ReplyDelete
  15. blog zizie dalam bloglist akak sejak dahulu lagi.. hehe..

    ReplyDelete
  16. Done follow sini - 2749> Jemput ke blog kite jugak http://akuyangpostkauyangpanas.blogspot.my/

    ReplyDelete
  17. Silaturrahmi itu indah, saling berbagi itu menyenangkan

    ReplyDelete
  18. done ! follow #2749


    http://mummyhealthyvitastore.blogspot.my/

    ReplyDelete
  19. Menarik ni, bolehlah join nanti. Cuma buat masa ni belum ada ruangan bloglist di blog Mek ila

    ReplyDelete
  20. Done! Salam ukhuwwah. :D
    http://solehahgirlz.blogspot.my/

    ReplyDelete
  21. done letak dlm bloglist ena

    blog ena: http://www.aeinnamusa.com/

    ReplyDelete
  22. Salam...
    Follow # 2752

    http://nam-comel.blogspot.my/

    ReplyDelete
  23. hai zizie, jom exchange bloglist ^^ dh letak blog zizie kt bloglist, jom singgah..
    http://www.syahidahfadilah.com/

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.