Kulit Putih Satu Badan Dengan Mika Sakura White

11.9.15

Kulit Putih Satu Badan Dengan Mika Sakura White | Korang ingat tak dialog dalam filem Pendekar Bujang Lapok?

"Kau tahu tak mak cik ramlah tu?"
"Kenal. Kenapa?"
"Dia tu dah umur tau. Dekat 60 tahun dah."
"Eh eh, kenapa nampak dia macam muda?"
"Dia cucuk tang sini, dia cucuk tang sini, dia cucuk tang sini, dia cucuk tang sini, dia cucuk tang sini"

Haish. Berapa banyak cucuk la mak cik ramlah ni. Sekarang ni. tak payah sakit-sakit nak mencucuk semata-mata nak nampak cantik. Cukup sahaja dengan kunyah aje MIKA Sakura White.


MIKA Sakura White 1000 mg ini mengandungi 30 tablets yang diperbuat 100% dari ekstrak semula jadi bunga Sakura dan tiada bahan kimia serta kesan sampingan yang negatif. Produk ini diformulasi oleh doktor perubatan bertauliah Malaysia dengan kepakaran teknologi Korea. Sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan wanita. Jadi, bukan perempuan sahaja boleh menjadi putih, lelaki pun sama. Produk unisex gitu. Ekstraknya antara agen anti penuaan yang paling berkesan dan terbukti digunakan oleh ramai pengamal kecantikan di Jepun dan Korea. Yang penting, LULUS Kementerian Kesihatan Malaysia (KMM). Jadi, tiada keraguan. Rasanya sangat sedap untuk dikemam. Nyum nyum!

MIKA Sakura White mengandungi bahan-bahan seperti :

Ekstrak sakura - agen anti penuaan yg paling berkesan dan terbukti digunakan oleh ramai pengamal kecantikan di Jepun dan Korea
Gluthatione - anti-oksidan untuk memutihkan kulit dan melambatkan proses penuaan
Kolagen - menegangkan kulit dan melambatkan proses penuaan
Biji anggur - anti penuaan, menegangkan kulit dan memutihkan kulit


Antara kebaikan produk MIKA Sakura White ialah:
  • Boleh MEMUTIHKAN kulit muka
  • Boleh MEMUTIHKAN kulit satu badan
  • Boleh menghilangkan jerawat dan parut jerawat
  • Boleh menghilangkan jeragat
  • Boleh menaikkan seri muka
  • Paling penting, BOLEH MEMUTIHKAN SATU BADAN dengan cara PALING MUDAH iaitu KUNYAH sahaja!

Selepas dua minggu lebih mencuba, jerawat zizie dah berkurang dan mengecut. Kalau tak, asyik rasa nak meraba je muka ni. Tona kulit pun dah semakin cerah. Sekarang, dah rasa yakin dengan penampilan diri. Sudahlah mudah gila dengan mengunyah je dan tak leceh. Rasa dia pun sedap. macam gula-gula flavour anggur. Kalau tak sedar, sila-silap boleh habis satu botol dalam satu hari. Hehehe.



Kalau korang nak dapatkan MIKA Sakura White, sekarang Procrowd Holdings sedang mengadakan promosi untuk 200 pelanggan terawal. Sebarang pertanyaan, cepat whatsapp sis Ara dari Procrowd - 0132037799. Jika terlambat, rugilah.



Care your beauty, readers!

You Might Also Like

16 comments

  1. Alhamdulillah..serasi..istiqhomah ye zie..moga mendapat manfaat berpanjangan..in sya Allah..

    ReplyDelete
  2. trend sekarang. semua nak gebu-gebu gitu =)

    ReplyDelete
  3. Lepas ni, Zizie putih gebu la mcm Zizie bong. Ehhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah!! tersedak baca komen kak allene ....

      Delete
  4. Chaiyokk izza...muge gebus la pasni....hehe

    ReplyDelete
  5. klu kiter try nih mesti jadi snow wihte... makin lawa la zizie nanti.. heheehhe

    ReplyDelete
  6. produk baru ke ni?? mcm best.. hihi

    ReplyDelete
  7. nak putih nk putih nak putih..jgk...hehhe

    ReplyDelete
  8. kalau serasi, keep on..

    tak sabar tunggu new you.. hek2

    ReplyDelete
  9. muka Df sensitif. susah nak pakai product sana sini. huhuhuhu

    ReplyDelete
  10. muja pun tengah try. setakat ni memang puas hati :)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.