Photoshoot di Lake Garden, Taiping

28.9.15
Photoshoot di Lake Garden, Taiping | Hi guys! Lake Garden, Taiping merupakan salah satu lokasi yang tidak asing lagi untuk pecinta-pecinta fotografi di Malaysia. Landskap yang penuh kehijauan bumi menjadi lokasi untuk wedding photoshoot. Selain itu, terdapat kemudahan untuk beriadah dan suasananya sesuai untuk berkelah bersama keluarga.

Sempena Ilma berusia 11 bulan dan dah boleh bertatih, kitorang mengajak Ilma melakukan aktiviti photoshoot di sini. Tanpa membebel panjang lagi, korang nikmatilah sendiri gambar kitorang. Hehe.
Ilma With Us
The Curios Ilma


Lambung Style!


Zizie's Single Shot (nak jugak :P)okay, sampai di sini sahaja buat tatapan korang semua. Got to go!!


You Might Also Like

9 comments

 1. Best sgt..tu br sikit..lau round sme mau kn p dr pg sp ptg ler..hehe...psni p eco park plak..d best part is ilma so sepotingg..tq anak solehah ummipapa...muahciket����

  ReplyDelete
 2. Dah besar dah Ilma..nampak best persekitaran Lake Garden Taiping zie..nikmat alam ciptaan Allah..syukur..

  ReplyDelete
 3. comelnya ilma.. bestnya photoshoot.. dah lama kak aiza tak pergi ke taman tasik taiping, nampak banyak perubahannya..

  ReplyDelete
 4. Aktif Ilma nya. By the way, muka Zizie dengan kakak Zizie serupa sangat-sangat!

  ReplyDelete
 5. Lama xlepak lake garden naik itik.. bestnya photoshoot. Hehe

  ReplyDelete
 6. bestnyeeeee..
  pandai ilma bergambar.. comel je.. hihi

  ReplyDelete
 7. bestnyaa.. comel sungguh Ilma.. hehe

  ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.