Majlis Konvokesyen UTeM Kali Ke-11: Alhamdulillah, Akhirnya Dah Grad

19.10.15

Majlis Konvokesyen UTeM Kali Ke-11: Alhamdulillah, Akhirnya Dah Grad | Walaupun ini entri yang diperam.. Alhamdulillah! Akhirnya zizie berjaya untuk bergraduasi di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) baru-baru ini. Walaupun ada sedikit kekalutan, akhirnya semua dah selesai. Hooray!

Preparation untuk graduation memang kelaut sebab kepala hotak ni fikir nak cari kerja aje. Bila pergi raptai tu, barulah tahu kena pakai kasut hitam. Huish, kalut call mak kat kampung bawakkan kasut. Nasib baiklah mak tak bergerak ke Melaka lagi masa tu. Thank you mak.

Kali ni, giliran fakulti zizie diadakan pada petang Sabtu. Sebelum ni, fakulti zizie pada pagi Sabtu. So, bila dah petang, memang tak sempat sangat nak bergambar sebab majlis pun habis pukul 5 lebih. Nak terkejar solat Asar lagi. Jadi, Ini ajelah gambar yang ada.








Keesokkan harinya, kitorang sambung bergambar di rumah kak jimi, kawan angah yang tumpangkan kitorang selama berada di Melaka. Terima kasih tuan rumah atas layanan yang diberi.





Jadi, itulah episod konvo zizie. Kejayaan ini zizie tujukan kepada keluarga zizie terutama sekali mak dan abah yang banyak membantu zizie dan adik beradik zizie yang selalu support zizie. Tahniah juga kepada kawan-kawan yang telah bergraduasi.. dah jadi alumni wehh... hahaha. Memang tak percaya dah habis zaman belajar.

Semoga perjalanan hidup zizie lebih meriah selepas ini. InsyaAllah.

Penaja:
Glitter shawl by Angah
Kasut dan baju by Along
Clutch by ZALORA

You Might Also Like

22 comments

  1. Allahu..syukur..tahniah zizie adikku..kak PC tumpang gembira adik..barakallah..moga selepas ini zizie manfaatkan setiap ilmu yang dituntut sebaiknya..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, tahniah Zizie :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah!!
    Doakan saya pun dapat grad. Tengah berjuang di tahun akhir ni. :'D

    ReplyDelete
  4. Salam singgah isnin dik....Alhamdulillah dan tahniah dik...

    ReplyDelete
  5. Tahniahhhh kak. Bestnyaa Graduate. heehe

    ReplyDelete
  6. Wahh. Sekejap je masa berlalu. Tahniah kak zizie. Semoga terus berjaya. :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah.. Dah berjaya grad jugak akhirnya

    ReplyDelete
  8. Jutaan Tahniah buat ZZ, Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah zizie , nakmkonvo jugak.
    tapi sesi nov dikhususkan untk diploma shj, so terpaksa tabah tunngu sesi mei 2016 , lambat lagi! :(

    ReplyDelete
  10. Tahniah yer......moga cepat2 dpat kerja....

    ReplyDelete
  11. alhamdulilah kak congrats. kite ni bila lah lagi. haha :)

    ReplyDelete
  12. tahniah kak zizie dah graduate!!! selamat menjalani alam pekerjaan. hehehe. inshaALLAH :D

    ReplyDelete
  13. tahniah zizie! lepas ni mesti rindu zaman study

    ReplyDelete
  14. suke-suke...hehe..awesome bak kata abg ngah hang...:)

    ReplyDelete
  15. Alhamdillah.. tahniah zizie.. ;)

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.