Menang Fridge Magnet & OsteMatrix by sihatcomelceria.com

6.10.15

Menang Fridge Magnet & OsteMatrix by sihatcomelceria.com | Siang tadi, zizie dapat parcel dari abam Pos Laju tapi yang zizie confuse bila isi parcel tu ada pamphlet shaklee & sample shaklee OsteMatrix macam ni..


"Eh, bila pulak aku order Shaklee ni? Tapi, dah betul nama, alamat dan no phone aku ni."
Sampailah mata ni tertancap kat fridge magnet kangaroo tu. Barulah teringat yang minggu lepas, zizie ada join Az Zahin Turns 5 Giveaway by sihatcomelceria.com. Alhamdulillah, tak sangka pulak dipilih sebagai salah seorang pemenang bertuah yang akan mendapat fridge magnet kangaroo tapi tak ada mention pasal sample Shaklee.

Terus zizie whatsapp Kak Nad dan bagitahu yang barang dah sampai dan memang betullah daripada dia. Hehehe. Nasib baik tak salah orang.


Taraa.. comel tak fridge magnet yang zizie dapat? Suka tengok fridge magnet yang warna-warni tu. Dah selamat ditampal di peti sejuk. Hee.


Ini pulak sample OsterMatrix. OsteMatrix ni merupakan supplement kalsium yang membantu mengekalkan tulang yang kuat. Malam ni, boleh la cuba kot-kot la serasi dengan badan. Kalau korang nak cuba jugak, boleh la beli dengan Kak Nad ( http://www.sihatcomelceria.com/ ) yang merupakan seorang master coordinator Shaklee.

Terima kasih Kak Nad atas hadiah yang diberikan :)

You Might Also Like

14 comments

  1. Comel FM tu zie...alhamdulillah mana tahu serasi dengan badan..cubalah...alhamdulillah rezeki.

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH .. NOMEY2NYE FRIDGE MAGNET TU .. HEHE .. SIAP ADE FREE GIVE LG .. MURAH REZEKI :)

    ReplyDelete
  3. Salam singgah petang dik....Alhamdulillah dan tahniah dik...comelnya fridge magnet tu..

    ReplyDelete
  4. tahniaah.. comel kangaroo tuu. hehe

    ReplyDelete
  5. comel kangaroo.. tahniah daat hadiah..

    ReplyDelete
  6. Bertambah koleksi fridge magnet ye... Hehehe Tahniah tauuuuuu....

    ReplyDelete
  7. weeee.. CT pun amalkan ostematrix..
    elok =)

    ReplyDelete
  8. comei kangaroo tu... hehehe ooo siap dapat oste... mmg best la...

    ReplyDelete
  9. tahniah...kadang inilah yang menjadi keseronokan berblogging, dapat kawan dapat hadiah

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.