Sihat & Cantik dengan Phyto Tree Cucumber Gel

10.10.15


Sihat & Cantik dengan Phyto Tree Cucumber Gel | Timun merupakan salah satu sayur-sayuran yang bukan sahaja digunakan untuk permakanan, malahan untuk kecantikkan. Timun kaya dengan kandungan air, vitamin A, B dan C, serta minerals.



Waktu kecil-kecil, selalu juga join kakak zizie menempek timun di muka lebih-lebih lagi di mata. Nak kurangkan eye bag di mata la katakan. Kesian mak. Habis timun dia kitorang kerjakan. Kekadang bila datang perangai tak senonoh, timun di muka pun dibuat makan. Hahaha. Bukan apa, kang nanti membazir. Hiks.

Daripada membazirkan timun mak di dapur, apa kata dapatkan Phyto Tree Cucumber Gel. Ciri-cirinya yang berbentuk cecair, memudahkan korang untuk memakainya BUKAN SAHAJA DI MUKA, MALAH DI SELURUH BADAN!


Kebaikan Phyto Tree Cucumber Gel:
  • Diperbuat daripada 95 % ekstrak timun
  • Gel hijau - bahan yang  tidak menghasilkan alahan
  • Kesan yang memberi ketenangan 
  • Ejen pemutihan untuk kulit
  • Pemulihan  jerawat dan kawalan minyak
  • Lembap dan air pemulihan
  • Pengecutan liang roma dan menggalakkan metabolisme kulit
  • Menghilangkan garis-garis halus
  • Boleh digunakan untuk muka, badan dan rambut

Lepas ni, tak payah lagi habiskan timun mak kat dapur. Guna Phyto Tree Cucumber Gel pun dah cukup. Siap boleh pakai untuk SATU BADAN! Rasa sejuk gel ini pun boleh buat rasa nyaman. Sejuk sejuk gittew! Sesuai untuk semua orang.


Phyto Tree Cucumber Gel
RM 25

Kalau berminat, bolehlah contact zizie di :

Whatsapp: 014-6226239
atau
Email: nfarahizzati@gmail.com

Jom like page business zizie di bawah sekali ye. Jom sihat dan cantik semua!

You Might Also Like

23 comments

  1. dia punya packing pon dah gempak... :D hihihihi

    ReplyDelete
  2. excited akak tengok sebab ingatkan krim utk letak bawah mata. akak ada dark circle, org kata guna timun utk hilangkan tp akak malas nak letak timun. huhu. kalau ada krim mcm ni best sikit

    ReplyDelete
  3. packaging dia comel betull. macam nak jeee T__T

    ReplyDelete
  4. terpikat pulak tengok gel ni kak. brapa eh satu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lupa pulak nak letak price.. dah update dear :)

      Delete
  5. Pretty zone zizie punya rupanya..dah lama xmnempek timun kat muka..

    ReplyDelete
  6. hahaha.. siap makan ea timun tu ..??

    kalau akak, letak time nak tdow, then bangun, timun pun hilang ..?

    Zizie, how's life?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. camni je kak.. hehehe

      Delete
  7. bentuk dia pn unik eh zizie..skli pandang mmg sebijik timun hahahaha..comel laaa..

    ReplyDelete
  8. ingtkan timun betol td.. bentuk mengancam! hihik

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. packaging dia memang satu ni je mera :)

      Delete
  10. Salam singgah sini dik zizie....cantik bentuk dia macam timun...hihi...

    ReplyDelete
  11. CT jalan2 sni..
    comel gila packaging dia =)

    ReplyDelete
  12. Comelnya botol dia.. Timun memang terbukti bagus untuk kecantikan..

    ReplyDelete
  13. comelnya botol dia... cute je nampak... hehehe

    ReplyDelete
  14. Woo...gempak lah packaging dia hehe

    ReplyDelete
  15. dia punya packaging tu pun dah menarik sgt2! ^_^

    ReplyDelete
  16. Packaging yg menarik jangan terlupa kalau letak di dapur mau terbelah dua hehe

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. Tak perlu.. lap je.. nak pakai mcm losyen pun boleh..

      Delete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.