BBQ Sampai Mengeluh

14.12.15

BBQ Sampai Mengeluh | Kalau ikutkan plan, sepatutnya zizie balik ke Taiping tapi disebabkan Along tumpang tidur di rumah Angah, so I am not allowed to go home. Sebab tak ada tempat nak tidur.

Luckily, my colleague buat event BBQ kat rumah dia. Dengan berbelanja RM 20 lebih seorang, ber-BBQ-lah kitorang dengan hidangan spaghetti, fries, wedges, coleslaw, ikan, ayam dan sosej.




My favourite dish is coleslaw. Sedap pulak nina dengan kak fasha buat coleslaw ni. Letak epal & lemon juice. Nyum nyum... tak muak pun. Minta maaf sebab tak sempat nak ambil gambar. Dengan segala hidangan ni, memang kitorang tak habis makan.. Bukan makan sampai kenyang, tapi makan sampai mengeluh. Hehe. Dahlah kami berenam sahaja. Makanan tu pun kitorang sambung makan keesokan harinya. Happy tummy :D

Thank you nina & kak fasha sebagai tuan rumah. Lain kali, buat lagi ea. Hihi.
posted from Bloggeroid

You Might Also Like

17 comments

  1. lama tak BBQ.. tapi ikan tu sorang leh habiskan semua..hahaha

    ReplyDelete
  2. best tu BBQ dengan kwn2.. lama tak buat activity cenggini..

    ReplyDelete
  3. makan sampai mengeluh? banyak sgt makan tu. hehe

    ReplyDelete
  4. amboih...seronok kan bbq makan ramai²...terasa meriah! :D

    ReplyDelete
  5. Bestnyaa BBQ.. lissa lama dah tak BBQ.. hehe

    ReplyDelete
  6. Bestnya BBQ dgn kwn2..hihihi
    jemput sngh blog saya http://otie86.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. Meriah..ada buat air asam tak zie..hihihihi..Ya Allah lama tak buat BBQ..mesti seronok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la kak.. xde air asam.. kalau x, zizie sorh je bedal ikan tu.. hehehe

      Delete
  8. Ohooiiiiii! BBQ tu nampak sedap sangat :D

    ReplyDelete
  9. lama tak bbq, tengok gambar terus rasa mengidam nak bbq hihihi

    ReplyDelete
  10. tu dia.

    sampai mengeluh rupanya ye. haha

    ReplyDelete
  11. amboi sampai mengeluh ye hahahaha
    best nya T_T
    nak gak uhuhu bertahun dh tak ber bbq hihi

    ReplyDelete
  12. lama dah tak bbq. hujung tahun ni plan nak buat hahaha lol

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.