Follower Ke-2626

15.2.16

Follower Ke-2626 | Salam Monday Blues uolls. I start this new week by forgot bring the scan card. Kuang kuang kuang. Nak patah balik tu boleh. Workplace and home less than 5 minutes je, cuma traffic light tu so Janam Janam wasting my time. Redha jela bayar denda RM 10. Bukan rezeki zizie. Huhu.

Rasanya, bloggers dah tahu undang-undang baru google yang cuma google users je boleh follow blog. Yang mana sign in guna akaun twitter dan yahoo! semuanya dah dibersihkan. Zizie punya dari 2.7 k dah jadi 2.6 k. About hundred jugak la yang hilang. Tapi takpe, patah tumbuh hilang berganti, I dapat followers baru ler.. hikhik.


Follower ke- 2626 zizie ialah kawan baru di dunia blog. Here's the link : http://budakkoko.blogspot.my/ . I like her writing yang sempoi dan ada isi. Jom kenal-kenal dengan this girl. *I'm kinda disappointed tak jumpa nama tuan empunya blog. so, tak tahu nak panggil apa. hewhew*


And.... as usual, jika sesiapa sudi nak exchange bloglist dengan zizie, macam biasa ye. Masukkan www.ziziezack.com dalam bloglist korang, and then drop your comment here with your blog's link. Zizie akan cek dan kalau everything is okay, I'll put yours in mine. Win-win situation here. Catch you later!

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

31 comments

  1. Waa... Ramainya follower dia... Tahniah...

    ReplyDelete
  2. wah...tahniah sebab zizie dapat follower yang baru..=D

    ReplyDelete
  3. Woahh :O Terima kasihhh ^^,
    Tak terperasan pun sebenarnya yg ke 2626. Keke.
    Btw, panggil Hani pun bolehhh :)*wink* #salamperkenalangituh

    ReplyDelete
  4. untung laa ramai followerrrrrrr.. :P

    ReplyDelete
  5. Tahniah untuk followers #2626. Cantik nombor. Hehe

    ReplyDelete
  6. Waaa, congrates! Kita 1K pun xsampai2 lagi. Hehe

    ReplyDelete
  7. Followers ramai hilang pun masih lagi ramai followerssss

    ReplyDelete
  8. tahniah kak zizie. cantik nombor followe tu. :D

    ReplyDelete
  9. sape kah budak yg btuah sgt tu., huhu

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah...syukur...selepas dibersihkan diganti dengan yang baru ya...

    ReplyDelete
  11. hi, nice blog, Hi, nice blog, please follow my blog liz-juelita.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Sikit je jejas followers dia. Jeles. Hahaha. :p

    ReplyDelete
  13. Tahniah lah..dah 2 ribu kot follower hehehehe jauhnya sy ketinggalan haha

    ReplyDelete
  14. peh pehhhh...ramai betui...hehehe

    ReplyDelete
  15. cantik nombor tu kak Zizie :) tahniah

    ReplyDelete
  16. jauhnya nak kejar no tu... haha congratz~

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah semakin ramai follower zizi :)

    ReplyDelete
  18. tahniahh
    jom follow hakak ruhil ni k hehe

    ReplyDelete
  19. ramai follower.. tahniah zizie!
    akk xsmpai 1k pon lg.. haha

    ReplyDelete
  20. Waaa boleh dikategorikan sebagai blogger popular ni..
    Followers beribu sudahhh..
    Tahniah zizie, keep it up!

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah ramai follower... patah kan tumbuh... hilangkan berganti.. ok lah tu...

    ReplyDelete
  22. eh cantik angka tu. hehe. tahniah

    ReplyDelete
  23. selamat mbaaak, kasih dong tips supaya banyak followers :D

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.