Simple Muslimah Attire Daripada Zolace

26.3.16

Simple Muslimah Attire Daripada Zolace | Hi peeps! Once again, zizie menghilangkan diri. Bulan ni boleh dikatakan superb busy month! Okay, zizie tak nak membebel pasal ke-busy-an zizie tapi zizie nak story mory kat korang pasal satu butik muslimah online ni.

Bagi yang mengenali diri zizie, zizie memang seorang yang simple dan juga sukakan benda yang simple saja. Bak kata leng chai i am superb simple and cool. Dia kata, bukan zizie kata. Ahaks.

So, iolls teruja sangat sangat bila diperkenalkan dan dapat shopping online kat Zolace sebab pakaian-pakaian dia mengikut citarasa zizie.





Taraa! Inilah hasil pancingan zizie di Zolace.


Zizie grabbed Sweeten Things Up Blouse Muslimah dan Sway With Me Skirt Labuh. Zizie pilih blouse ni sebab dia wudhuk friendly. Mudah sikit kerja zizie bila nak ambil wudhuk dan tak adalah hujung lengan nak basah kuyup. Skirt dia pulak is so sway. Dahlah kain dia sejuk je. Zizie pilih skirt yang kembang di bawah ni sebab ianya memudahkan pergerakan zizie. Kekadang zizie ni bila dah melangkah laju, besar pulak langkahnya.


I am so grateful sebab sekarang ramai designers dah menitik berat tentang busana muslimah mengikut syariat Islam. Even pakaian sekarang mempunyai features seperti wudhu friendly dan nursing-friendly yang bagi zizie memudahkan urusan-urusan peribadi para muslimah.


Itu baru blouse dan skirt aje yang zizie mampu angkat. Ada lagi barangan lain such as handbags, accecories, jubah, tudung dan macam-macam lagi. Ya Rabbi, zizie takleh lama-lama masuk Zolace ni. Rambang mata dah satu hal, lepas tu rasa nak angkat semua. Kekeke.

Kalau korang pun rasa keterujaan untuk shopping di sini boleh la klik link di bawah..

Webpage: www.zolace.com
Instagramwww.instagram.com/zolacemalaysia
Facebookwww.facebook.com/ZolaceMalaysia

Jangan rambang mata tau uolls. Nanti juling! Kuikui.
Catch you later!

You Might Also Like

9 comments

  1. betul sekarang banyak sangat pakaian mesra muslimah..cuma kena bijak memilih je kan zie..cantik...pandai adik akak ni pilih..alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  2. ni dugaan ni..
    macam nk kene usya jgk je..
    xleh jd ni!
    haha

    ReplyDelete
  3. wah... menarikkk..
    alamak... kalau pergi komfom rembat 2-3 helai huhuhu...
    thanks for sharing!!

    ReplyDelete
  4. cantik hehe nak beli nnt hehe

    sy klik nuff ^^

    ReplyDelete
  5. Kan? Yang penting Stay SIMPLE, COMFY, & COOL. Hehe !

    Seriously, memang suka kan design yang simple. Macam Zizie punya blouse is plain, nice look babe. Comel sangat nampak. ☺

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum zizie & rakan bloggers semua,

    Iskhhh kalau start click ni mesti sangkut sehelai dua.. Hurrrmmm takpe cuci mata apa salahnya.. ;-)

    ReplyDelete
  7. Akak pun pilih blouse yang comfort..ada cardigan yang cantik...tahniah collaboration dengan Zolace...

    ReplyDelete
  8. cantik depa ngan zalora attire ewahhh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan zalora la kak el.. zolace.. hehehe

      Delete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.