Teh 'O' Limau Suam Yang Rare.

12.8.16

Teh 'O' Limau Suam Yang Rare | Guys, kalau korang order teh 'o' limau suam, selalunya macam mana rupa dia? Mesti la teh 'o' with limau nipis yang diperahkan ke dalamnya kan?

Ini first time la aku order teh 'o' limau, yang dapatnya cenggini haa..


Sabar jela dengan mamak tu. Dahlah muka amik order pun macam malas. Ekyn be like, "Dia ingat kita bomoh ke?" Hahaha.

Last-last, aku tak perah pun limau tu. Aku kalau bab service ni memang cerewet sikit. Dahlah buat muka masa ambil order kan. Memang aku perhati je mamak tu. Makanan pun tak bawak elok-elok sampai tertumpah makanan tu.. ayoooo~ amma appa.. Tak elok tau buat perangai macam tu.

Korang pernah terkena macam ni tak?

You Might Also Like

30 comments

  1. Pernah.. Rasa nak tumbuk pun ada. Hahaha Kalau Reen dapat service gini, berkemungkinan besar Reen tak datang lagi. Hihihi Tapi.. Kalau makanan memang sedap, Reen dtg. :p

    ReplyDelete
  2. Hamboi.. melampau sungguh servis cengginie...

    ReplyDelete
  3. Pernah...rasa nak sepak je mamak tu...

    ReplyDelete
  4. hahaha. mamak memang pemalas tp ni lg lahhh

    ReplyDelete
  5. amboi.. ini dah tahap apa tak tahu lah,nak bersangka baik pun susah juga ni.. huhu..
    nasib zizie lah haritu dapat service tak berapa okay,sabar ja la.. hehe

    ReplyDelete
  6. salam yana pernah dapat macam ni tapi yang dah potong la.. just perah je

    ReplyDelete
  7. kalau my dad jumpa org yg macam tu mmg dah kena ceramah dah mamak tu hahaha kalau sy buat tak tau je tapi lpas tu no way lah nak datang situ lagi T_T

    ReplyDelete
  8. kdg mmg gini.. sbb dia nk pastikan perahan tu ikhlas dari hati kita sndr.. ;p

    ReplyDelete
  9. Wah zie..ini pertama kali jugalah akk tahu dan dengar zie..pelik juga ni..dah alang alang tu patut bagilah asam sekali..asam merah+limau kasturi..

    ReplyDelete
  10. apa malas sangat smpai limau tu pun nk suruh customer yg perah sendiri T__T

    ReplyDelete
  11. hehe, lana xpernah kena lgi zie. Abah lana dpt yg mcmni,dipanggilny blik org tu,hihi

    ReplyDelete
  12. first time tgok teh o limau camni.. limau 4 bijik dlm piring.. haha..
    nak lg rare bg air suam je kat customer.. lepas tu letak teh, gula dan limau asing2.. bg customer bancuh sendiri.. hahaha

    ReplyDelete
  13. Laaa... Pon boley? 1st time dengar org order gitu ke? Haish~~

    ReplyDelete
  14. hehehe oklah tue, dia nak bgtau yang Zizie boleh letak banyak mana limau dalam teh tue...

    ReplyDelete
  15. selalu lepak kedai mamak tapi tak pernah dapat air limau macam gitu, huhu...

    ReplyDelete
  16. Hahaha...lawak! Limau dah ada, lain Kali mandrem jer aney tu hahah

    ReplyDelete
  17. Hahahahhaha Nasmir kee? So far pi Nasmir macam okay je. Mamak tu kot yang problem hahaha adehh.

    ReplyDelete
  18. kena mintak diskaun ni. kompem mamak tu wat muka x layan terus. haha..
    lama tak singgah cni, pe kabor tuan blog?

    ReplyDelete
  19. Memang rare Zizie, kalau service lembab, muka tunjuk pemalas memang sorry xde datang lagi.. Mungkin mamak tu baru report duty kot, huhuhu

    ReplyDelete
  20. penah dan selalu nya en suami akan naik angin dulu heheheh tak sempat akak nak ngamuk heheheh

    ReplyDelete
  21. Ini betul2 rare. Hahaa. Tak pernah lagi kena :p

    ReplyDelete
  22. Hahaha ... Kena perah sendiri ... Agak2 nyer ape lah reason kedai nie eak ?

    ReplyDelete
  23. Perghh sedap tu.. time hujan pulak memang syiok pekena tea o limo..

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.