#LoveMe 2: A Photo of Me

2.2.18
#LoveMe 1

Photo by: Izzmal Photography
Gambar ni diambil oleh abang ipar Zizie. He's a freelance photographer dan kalau korang perlukan perkhidmatan dia, Zizie akan tinggalkan contact dia di akhir blogpost ni.

Masa gambar ni diambil, nak dekat sebulan setengah juga la Zizie tak balik Taiping sebab busy kerja. Nasib baiklah ingat jalan lagi kan. Hehehe. Balik Taiping tu pun sebab Zizie tak sempat berjumpa dengan Angah di kampung dan jenguk anak saudara baru, Ilman. Welcome to the world my nephew.

Sampai-sampai je, Angah dah ajak pergi Design Village Outlet Mall Batu Kawan, Pulau Pinang. Blur kejap Angah ni nak bawak Zizie pergi kampung mana. Hehehe. So, inilah gambar masa tengah menunggu Angah bersiap. Biasalah Angah kalau tak lambat, bukan Angah kan. Hahaha. Kan dah mendapat photoshoot kat luar rumah.

Zizie memang rasa awkward kalau bab posing depan kamera ni. So, the most comfortable and confident pose is making peace sign. Hahaha. Well, thank you abang ngah for this photo. It looks beautiful, and makes me love myself more. Hihi. Aah. Nak cakap iolls nampak comel dalam gambar tu. Kah!

Seperti yang dijanjikan, kalau korang memerlukan Freelance Photographer untuk cover apa-apa events, boleh rujuk di bawah ye:

Freelance Photographer (Pre-Wedding, Akad Nikah, Wedding, Akikah, dan lain-lain event/majlis)
Mohd Izzad
Fb: https://www.facebook.com/mohdizzad.izzad
Page: https://www.facebook.com/IzzmalPhotography
Whatsapp: http://www.wasap.my/0136760012

Till then, bye!

You Might Also Like

7 comments

  1. Mudah lepas ni klu ada yg memerlukan perkhidmatan photographer. Boleh berinteraksi di media sosial dan wassap terus. Thanks sharing :)

    ReplyDelete
  2. Kalau photographer pro yang ambik memang nampak sjarp dan cantik jer kan...hehe

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.