#LoveMe 4: The Love

11.2.18
#LoveMe 3

Hi guys. So my #LoveMe Challenge nampaknya banyak yang tergendala. Kali ni alasan apa pulak Zizie? - I'm not feeling so well. Zie baru je rasa okay sikit dari demam selsema. Sakit itu penghapus dosa-dosa kecil. Alhamdulillah.

"A person who loves me"

Mula-mula nak letak parents. The article is "A", so means only one person, singular. Even parents are plural. Lagipun, parents mana yang tak sayangkan anak-anaknya. Hihi. I'm not really likes this kind of question. Rasa bias pulak sebab kena pilih sorang pulak tu.. Zie rasa, ramai kot sayangkan Zizie.. Kah! Perasan sampai kesudah. So, I make up my mind and choose the one.

So, here is my answer:

Adam
Dulu teringin nak ada anak dan namakan dia Adam. Faktor viral novel Adam & Hawa la time tu. Hahaha. Tapi, berjodoh pulak dengan jejaka bernama Adam. Nampaknya, kena tukar la impian tu. Adess.

There are only two men who love you unconditionally; your father & your spouse.

Okay, I don't want to make this post sound cheesy.. and I will stop it here.

Till then, bye.

You Might Also Like

5 comments

  1. alamak, hafiz hamidun lahhh.. hihihihi :3

    ReplyDelete
  2. hahahaha...ok laa...dapat rezeki Adam awal..hehehe...nnt kalau letak nama Adam pun xde masalah kan?

    ReplyDelete
  3. Suka giler baca novel adam & hawa time tu sy sek menengah lg rasanya hehe

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.