#LoveMe 3: TYPICAL ME

8.2.18
#LoveMe 2

I am kinda disappoint with myself cause I can't keep up this challenge as I wanted. Huwarghh! Bila bos kau dah habis business trip, maka penyeksaan pun bermula. Memang Zizie balik kerja, battery life tinggal 20% je. Huwargh lagi sekali.

Drop it off. So, to answer the third quest: A word describe me is typical or in Malay, tipikal.



Maksud Tipikal - Mempunyai sifat tersendiri bagi jenis atau orang tertentu.

Diri Zizie hanyalah seorang anak yang tipikal, perempuan yang tipikal dan pekerja makan gaji yang tipikal. But, being typical doesn't mean that I am not special. Betul tak? Even being a typical human being, I am still grateful with who I am and what I have.

So, macam mana pulak dengan korang? What one word that describe yourself? Before answering this, love yourself first, look the bright side of you.

Till then, bye.




You Might Also Like

3 comments

  1. true. u r u and no one can change that. so just treasure urself more.

    ReplyDelete
  2. biasanya seseorang tu tak nampak / selalu nafikan kekuatan / bakat diri. Orang lain yg kena bagitahu benda ni. Hehehe. Mungkin sbb perkara tu dah sebati dalam diri, kita sendiri tak nampak perkara tu sbnrnya special :D

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  3. tak tahu lah nak describe bab nih untuk diri sendiri
    hehehe

    ReplyDelete

blog ini berbentuk blog personal yang berkongsi tentang kehidupan zizie, dan beberapa informasi yang berguna untuk manusia sejagat. sebarang bahan bacaan di dalam blog ini bebas untuk ditulis semula kecuali bahan yang berunsur peribadi dan merupakan hak milik zizie. pihak zizie juga tidak bertanggungjawab terhadap komen-komen daripada para pembaca.